LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sonny Fahlberg har blivit pappa – första bilden på nyfödda sonen

16 nov, 2022 
Så mycket bättre
Så mycket bättre fortsätter att tuffa på med en trettonde säsong i ordningen.
Nu visar en av årets deltagare upp den nyfödda sonen!
Annons
Miriam Bryant visar upp otäcka skidolyckan: “Började bara garva”Brand logo
Miriam Bryant visar upp otäcka skidolyckan: “Började bara garva”

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och gästas av artister som Darin Zanyar, Norlie & KKV, Olle Jönsson och Måns Zelmerlöw.

Darin var tillbaka i programmet tio år efter sin första medverkan där han gjorde succé med låtar som En apa som liknar dig och Astrologen som än idag är klassiska Så mycket bättre-tolkningar.

Sångaren Albin Lee Meldau gjorde även han comeback efter fyra år – sanningen är den att det var under sin första medverkan som han fick sitt stora genombrott.

Men förutom tolkningar som ofta blir hyllade av tittarna får man också ta del av samtal om artisternas karriärer och privatliv och det blir oftast både skratt och gråt i det populära programmet.

Norlie & KKV-medlemmen avslöjar bebislyckan i radio

För ett par veckor sedan kunde en av medlemmarna i pop-duon Norlie & KKV – Sonny Fahlberg – avslöja i Mix Megapol att han inom en väldigt snar framtid skulle bli pappa.

Annons

– Jag ska bli pappa om två veckor, sa han i sändningen och fortsätter:

– Det känns helt fantastiskt. Surrealistiskt såklart och pirrigt. Jag sitter och sneglar på telefonen hela tiden ifall att det skulle... Men det ska bli så coolt, säger Sonny Fahlberg.

Båda två är hemlighetsfulla kring sitt privatliv. Ibland händer det att Kim Vadenhag publicerar någon bild på sin flickvän på Instagram men det hör inte till vanligheterna.

Även Sonny är mycket privat av sig – men han är skriven tillsammans med en Billie i Stockholm som gissningsvis kan vara hans tjej och även mamma till barnet.

Sonny Fahlberg har blivit pappa – visar upp den stora glädjen

Och nu har artisten fått välkomna sin lilla son till världen! Han släpper den stora nyheten på sin Instagram.

Vi blev nyligen en trio. Pappa älskar dig till rymden och tillbaks!” skriver han under en bild där sonen ligger på hans bröst.

Flera kända namn dyker upp i kommentarsfältet och gratulerar till det nya tillskottet.

Wow!!! Grattis!” skriver Benjamin Ingrosso.

GRATTIS!!!!” fyller Anis Don Demina på.

Även Så mycket bättre-kollegan Molly Hammar gratulerar paret.

Vi på Hänt önskar stort grattis!

FOTO: TV4

Annons