Soldoktorn och Lotta Engbergs privata klipp väcker starka reaktioner

Att Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett av Sveriges hetaste par är det ingen frågan om.
Nu lägger Mikael upp ett klipp från deras gemensamma myskväll som väcker starka reaktioner hos följarna.

Tv-profilerna Lotta Engberg och Mikael Sandström fann varandra under 2020 och blev snabbt ett av Sveriges hetaste kändispar. Det började med att Lotta visade sitt intresse för överläkaren offentligt och sedan dess har det gått undan.

Idag är de upp över öronen förälskade i varandra, och sedan de avslöjade att de blivit ett par har de inte varit blyga med att visa upp sin kärlek i offentligheten. Nu lägger Mikael upp ännu ett klipp med sin kärlek som får följarna att jubla.

Har köpt hus tillsammans

LÄS MER: TV4:s besked om doktor Mikaels framtid – efter flytten

När kändisparet först träffades bodde de på olika håll, men ganska snart insåg de att det inte var så de ville ha det. I en intervju med Hänt berättade Mikael att de nu testat på livet med distans men att det livet enligt båda inte är det ultimata. Han berättade då att han inte såg en framtid som särbor utan istället ville bo ihop med Lotta.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, sa han då.

Och nu verkar det äntligen vara slut på distansen. För några månader sedan låg både Mikael och Lottas hus ute för försäljning, och nu kan Mikael avslöja att de äntligen köpt något gemensamt.

Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, säger han till Expressen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Första kvällen tillsammans

Och att de snart kan kalla sig sambos är självklart något som ska firas. På Mikaels Instagram lägger han nu upp ett klipp från när han och Lottas har en myskväll tillsammans, och klippet får följarna att jubla av glädje.

I videon ser man nämligen hur Lotta står och grillar med en stor grill inomhus, och i videon berättar doktor Mikael vad det är som händer.

– Det är en vanlig grillkväll kan man säga. Det är lite trevligt. Här går det undan. Det känns ju naturligt i palmernas omgivning och med lite snö att man grillar såhär va, säger han.

Under videon uppmanar han även följarna att hålla ut och göra det bästa av situationen tills allt i samhället blir bättre.

”Längtan efter allt normalt är stor. Lotta och jag försöker skoja till det med lite innesommargrillning. Snart vänder det. Håll i och it. Ta hand om varandra”, skriver han.

Och i kommentarsfältet kan man se många följare som blev minst sagt glada över Mikaels oväntade inlägg.

”Kan inte sätta ord på varför man gillar så mycket att ni hittat varandra! Känns självklart!”, skriver bland annat en person.

Även TV4-dansaren Malin Watson uttrycker sin glädje.

”Ni är underbara! Sååå glad att ni har hittat varandra! Störst av allt är kärleken och ni är så söta tillsammans!”

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael Sandström om okända kärleksresan med Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs utseendeförändring– bilderna visar

Senaste nytt