LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Doktor Mikael Sandström om okända kärleksresan med Lotta Engberg

09 feb, 2021 
Doktor Mikael Sandström, Lotta Engberg
Doktor Mikael Sandström och Lotta Engberg blev ett par i somras.
Sedan dess har man kunnat se kärleken sprudla mellan dem.
Nu berättar Mikael om den okända kärleksresan med flickvännen.
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Kärlekssagan mellan doktor Mikael Sandström, 62, och artisten Lotta Engberg, 57, blev en av förra årets hetaste snackisar. Vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur de träffades.

Det har snart gått ett år sedan paret började prata med varandra. Detta efter att Lotta sagt i en intervju att ”den där soldoktorn ser trevlig ut” och hon syftade givetvis på Mikael. Så småningom bestämde de sig för att äta middag ihop och uppenbarligen måste de ha klickat väldigt bra – för efter det har kärleken minst sagt sprudlat.

Doktor Mikael sålde huset för ett liv med Lotta

I slutet av sommaren gick överläkaren offentligt ut med att de är ett par och han var tydlig med att han en dag vill flytta ihop med Lotta.

– Så ser jag på ett förhållande ja, det är en principiell förhållning men jag har inga ultimatum men så tycker jag nog. Allt är öppet för diskussion men principen att leva med någon. En del tycker att det är skitbra med särboskap, det kan vara bra under en period men det är inte så jag ser det resten av livet nej, sa han till Hänt i en intervju i augusti.

Annons

Doktor Mikael menade uppenbarligen vad han sa då, för i höstas tog han ett stort steg i relationen, när han sålde sin lyxvilla i Hallstahammar, för ett liv ihop med Bingolotto-programledaren.

Lottas senaste drag för relationen

Sedan dess har gjort många roliga saker ihop och de verkar trivas väldigt bra i varandras sällskap. Så bra att de till och med går i bröllopstankar.

– Det kan ju komma att bli, men så långt har vi inte kommit. Du vet, även om Lotta och jag började kommunicera med varandra i januari för ett år sedan, så sågs vi inte det första halvåret på grund av Let´s dance och covid. Det är nog ovanligt i sammanhanget, att man pratar så mycket utan att man ses, har han tidigare berättat för Hänt.

Nu berättar doktor Mikael om det senaste som har hänt i relationen med Lotta Engberg. Flickvännen bestämde sig nämligen nyligen för att överraska sin älskling – och paret fick lite välbehövlig kvalitetstid ihop.

Annons

”Gick min sista jour inatt. Lotta rövade bort mig från sjukhuset imorse, avnjutit champagne-frukost o sitter nu på spa”, skriver doktor Mikael Sandström i ett meddelande till Hänt.

Deras spa-vistelse blev däremot inte allt för lång, för i söndagens Bingolotto var Lotta Engberg på plats i studion. Och visst såg hon glad ut och full av energi?

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons