Efter kärlekslyckan med Tareq Taylor – Sofia Ståhl om uppbrottet

Sofia och Tareq

Träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl och tv-profilen Tareq Taylor uppges vara ett par sedan en tid tillbaka.
Nu berättar PT-Fia om sin skilsmässa på bloggen.
”De senaste åren har varit minst sagt händelserika”, skriver författaren.
0:60

Efter reklamen: Tareq Taylors okända namnbyte

(0:60)

Tv-kocken Tareq Taylor och träningsprofilen Sofia ”PT-Fia” Ståhl uppges vara ett par, något Hänt var först med att avslöja följt av Expressen. Varken någon av de har bekräftat relationen men PT-Fia driver en stor blogg och har bland annat skrivit att hon under år 2021 vågad släppa in någon på djupet.

”Det här året har utmanat mig emotionellt som aldrig tidigare. Har utvecklats, vågat släppa in någon på det djupaste djupet för kanske första gången, synat mina egna mönster i sömmarna, behövt göra upp med gammal skit, välja om, välja bort och välja nytt”, skriver hon på bloggen.

Nu har PT-Fia sammanställt sina mest lästa inlägg på bloggen från 2021 och berättar där om sin egen skilsmässa och hur den har präglat henne.

Exklusivt
Doktor Mikaels hemliga familjesorg – pappans sista önskan

PT-Fia om sin skilsmässan: ”Lika självklart som oväntat”

PT-Fia har en stor följarskara och har nu sammanställt sina mest lästa inlägg på bloggen från föregående år. Ett av dessa handlar om den skilsmässa hon gick igenom för en tid sedan.

Hon inleder inlägget: ”De senaste åren har varit minst sagt händelserika. Jag träffade min ex-man i Oslo ett par månader innan jag fyllde 21. Han friade när jag var 27, vi gifte oss när jag var 28, jag födde Edith när jag var 29 och vi skilde oss när jag var 31.”

Sofia Ståhl fortsätter:

”I april fyller jag 33 år och min civilstatus är skild och singel. När jag ser tillbaka på det såhär så känns det lika självklart som oväntat. Hade någon sagt till mig inför bröllopet att jag tre år senare skulle gå igenom en skilsmässa så hade jag aldrig trott på det, samtidigt som jag alltid stått för att jag aldrig kommer att stanna i en relation bara för att vara i en relation.”

PT-Fias ord om tacksamheten: ”Min första stora kärlek”

Trots att skilsmässan var tuff poängterar Sofia att hon är väldigt tacksam över allt hon fick vara med om i sin tidigare relation.

”Hur känner jag då för att vara singel och skild i så ung ålder? Det korta svaret är att jag trivs och att det finns en stark känsla av att vara precis där jag ska vara. Det är inte en väg jag hade kunnat förutspå, men jag vet att beslutet att gå isär var det bästa för oss alla. Jag känner mig oerhört privilegierad och tacksam som fått uppleva allt det där jag drömde om med min ex-man som var min första stora kärlek.”

Hon fortsätter:

”Att få bli friad till på det fantastiska sättet som han gjorde. Att få uppleva vårat otroliga drömbröllop som fortfarande är en av mina livs bästa dagar. Att få vara gravid och få barn med honom. Det kommer jag för alltid se tillbaka på med tacksamhet”.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens beslut för hunden Minoo får följarna att rasa

LÄS OCKSÅ: Följarna kritiserar Joacim Rickling – upptäckten i hemmet väcker ilska

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet / LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!