Sofia Geite ryter ifrån efter Nyhetsmorgon-tittarnas påhopp

SOFIA GEITE NYHETSMORGON

Sofia Geite gjorde entré i Nyhetsmorgon denna vecka.
Men efter bara några dagar har hon fått ta emot hat och påhopp. Detta gällande hennes klädsel – vilket fick Sofia att ryta ifrån ordentligt.
”Kan vi bara enas”, skriver TV4-profilen på Instagram.

Programledarna Sofia Geite, 39, och Thomas Ritter, 44, gjorde entré i Nyhetsmorgon denna vecka med tanke på att Soraya Lavasani, 39, med flera har gått på välförtjänt ledighet.

Nyhetsmorgon är inte Sofia och Thomas ordinarie huvuduppdrag. Men de båda jobbar på TV4 och Thomas läser bland annat upp Nyheterna. Sofia har även hon hoppat in flera gånger det senaste året och lett programmet tillsammans med Steffo Törnquist, 65. Hon är därav ett välbekant ansikte för tittarna. Men bara några dagar efter att Sofia hoppat in i Nyhetsmorgon denna vecka fick hon ta emot elaka kommentarer. Folk störde sig nämligen på hennes klädsel – vilket fick Sofia att ryta ifrån.

Exklusivt
BESVIKEN Därför stoppas Christina från Lotta på Liseberg

Sofia Geite och Steffo Törnquists okända koppling till varandra

I sommar blir det som varje år lite olika roteringar på programledare i Nyhetsmorgon på grund av ledigheter. När Hänt pratade med Steffo Törnquist nyligen berättade han att Sofia är en person som han trivs mycket bra med. Förutom att vara jobb-kollegor finns det en annan koppling mellan de två – nämligen att de båda är från Östergötland, något som Steffo brukar skoja om.

– Jag ska hoppa in några program i sommar tillsammans med Sofia Geite. Hon är kanon. Bra journalist och löjlig humor - perfekt. Vi bryter ju båda på östgötska så vi kallas Team Uschaaaan!, berättade Steffo för Hänt följt av:

– Jag trivs också med Maria och Soraya, vi är ett bra gäng.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför försvinner Sofia från Nyhetsmorgon – ryter ifrån efter påhoppen

Sofia Geite har nu lett Nyhetsmorgon tillsammans med Thomas Ritter i en vecka och kommer även hon gå på semester. Detta annonserade hon om på Instagram.

Till bilden skrev hon: ”GISSA vilka som går på semester idag!”

Trots roligheterna med att leda Nyhetsmorgon tvingades Sofia ryta ifrån mot följarna och tittarna. De har nämligen stört sig på hennes klädsel och kommenterat elaka saker – detta fick Sofia nog av och valde att ryta ifrån på sociala medier. Hon skriver bland annat att alla kan tycka olika.

FOTO: Instagram

Sofia skriver: ”Aldrig lockat så stort engagemang med en klädsel som idag…”Hur kam du gå i pyjamas?” ”Fult” ”Finns det inga snygga kläder?!” Smaken är som baken, helt klart. Kan vi bara enas om att det handlar om just kläder? En del tycker si en del tycker så – och det är väl just det som är charmen med att vi faktiskt får klä oss i det vi själva upplever som något fint. Det försöker vi åtminstone lära våra barn här hemma.”

LÄS OCSKÅ: Så länge vill Steffo Törnquist jobba kvar på Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Dottern Fanny Melins ord till Keyyo – efter Martins flirtiga kommentar

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!