Sofia Geite om att många blandar ihop henne med Maria Forsblom

Sofia Geite och Maria Forsblom
Exklusivt

Sofia Geite och Nyhetsmorgon-kollegan Maria Forsblom blandas ofta ihop av tittarna då många anser att de är lika.
Nu berättar Sofia till Hänt vad hon tycker om det.

Sofia Geite, 37, är ett välkänt ansikte för många människor då hon bland annat varit programledare för Nyhetsmorgon sedan flera år tillbaka. Programledaren är gift med journalisten Johan Edlund, 50, som också jobbar på TV4, främst som kommentator för travsport och friidrott. Paret träffades när de jobbade tillsammans.

PÅ BIO Alla skådespelare i nya Eva & Adam- filmen

Maria Forsblom om likheten mellan henne och Sofia

En av Sofias kollegor och vänner är Maria Forsblom som också är ett välbekant ansikte i Nyhetsmorgon. Det är sällan man ser dem samtidigt i rutan så många tittare blandar ofta ihop dem då de nämligen tycker att tjejerna är lika som bär!

Maria har tidigare berättat för Hänt om hur ofta tittarna blandar ihop dem med varandra.

– Varenda gång hon jobbar så får jag meddelanden. Det kan vara exempelvis ”Hej, vilken fin topp du har i dagens sändning”. Och då får ju svara ”Det är inte jag”, har Maria förklarat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sofia Geites ärliga ord om situationen: ”Håller inte med”

I veckan intervjuade Hänt Sofia som också berättar att hon märker av att många tycker att de är lika, men att hon inte riktigt kan se det själv.

– Jag håller inte med om det, säger hon och skrattar.

Hon förklarar att de kanske är lika för att de umgås privat.

– Jag tycker inte att vi är lika till utseendet, sen kanske man blir lite som man umgås. Vad som är hönan och ägget, om man umgås för att man är lika eller att man blir lika för att man umgås. Men vi kanske är lite lika som personer, men vi ser inga likheter när vi tittar på varandra, säger hon och fortsätter:

– Hon har blåa ögon jag har bruna. Men jag blir alltid glad när jag jämförs med Maria för att hon är bra på alla sätt och superfin. Men vi blir väldigt fulla i skratt.

Både Sofia och Maria brukar jobba tillsammans med Steffo Törnquist, så Sofia hoppas att han kan se skillnad på dem i alla fall.

– Än så länge tror jag att Steffo har koll på vem som är vem hoppas jag. Men det vet jag inte, det ska man inte räkna med men någon dag blir det tokigt.

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine med familj lämnar Sverige – är tillbaka i USA

LÄS OCKSÅ: Därför har Lance Hedman inte haft kontakt med Magdalena Graaf i sommar

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!