LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Leonora Vilhelmsson tillbaka i Bonde söker fru – berättar om revanschen

23 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Bonde söker fru-Leonoras revansch i programmet
Snart drar inspelningen igång för årets Bonde söker fru. Nu avslöjar programledaren Linda Lindorff att ett bekant ansikte gör comeback.
Annons

TV-bonden Leonora Vilhelmsson, 41, var med i förra årets Bonde söker fru – i två avsnitt. Redan efter att programledaren Linda Lindorff, 46, kommit till Leonoras gård med famnen full av brev hittade Leonora kärleken.

Louise Eriksson och Leonora Vilhelmsson blev störtkära, Leonora hoppade av Bonde söker fru och paret förlovade sig snart. Men kärleken höll inte och paret gjorde slut.

Nu tar Leonora Vilhelmsson revansch i Bonde söker fru. Linda Lindorff meddelar på sin blogg att bonden gör comeback i årets omgång av kärlekssåpan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Leonora är innerlig, passionerad, positiv och stark. Lite naiv ibland när det kommer till kärlek men det tycket jag ändå är ett tecken på romantik. Leonora längtar, hon drömmer, hon vill så otroligt gärna hitta den rätta“, skriver Linda Lindorff.

Hon fortsätter:

Hon hoppade av förra året för att hon trodde hon funnit sitt livs kärlek – men bara ett halvår senare var hon singel igen. Än en gång, hon ångrar inte att hon lät sig svepas med och bli kär, men faktum kvarstår – det blev inte rätt. Nu får hon chansen igen.”

Annons

Linda Lindorff och TV4 har redan hittat de åtta bönder som ska vara med i årets omgång av Bonde söker fru. Hur Leonora Vilhelmssons medverkan ska se ut vill Linda inte avslöja ännu.

Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken“, skriver hon.

Linda Lindorff uppmanar också sina följare att skicka in kärleksbrev till Leonora Vilhelmsson.

Leonora Vilhelmsson skriver också om jakten på kärleken på sin blogg.

Kärleken, ja den kärleken, den vackra smärtsamma kärleken. Jag har upplevt det och jag vet att jag kommer komma dit igen, att jag får känna den känslan av att älska och att älskas. Den vackra oförklarbara känslan. Jag väntar på den och jag är villig att ge ödet en puff. En puff för kärleken helt enkelt“, skriver Leonora.

Annons

Hon skriver också att hon fattat ett beslut.

Beslutet är fattat och jag kommer göra det allra bästa av situationen, jag har bara en chans att leva och jag tänker ta den chansen. Vad som än händer i framtiden så kommer jag växa, jag kommer lära mej och jag kommer att leva. Det är sån jag är.”

Här är deltagarna i årets Bonde söker fru:

FOTO: Ibl

Annons