Skrällen: Jeppe gör comeback i "Paradise hotel" 2017

Han kastade kulan i "Paradise hotel" 2013 och blåste sin partner på alla pengar. Nu är Jesper "Jeppe" Johansson återigen klar för dokusåpan.

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken i svensk dokusåpahistoria var när Jesper “Jeppe” Johansson, 26, kastade kulan i finalen 2013 och blåste sin partner Aina Lesse, 24, på en kvarts miljon kronor. Han hade dessutom en uppmärksammad romans med deltagaren  Paulina ”Paow” Danielsson, 24, som också tatuerade in hans namn på sin kropp.

Nu är det dags igen. I höstens upplaga av “Paradise hotel” återvänder nämligen Jeppe för att än en gång checka in på hotellet. Det avslöjar TV3 på sin Instagram.

LÄS OCKSÅ: Saga Scott redan lämnad av kärleken: ”Fy vad det suger”

I går stod det också klart att också Kristian Täljeblad, 26, blir en av höstens deltagare. Kristian deltog i ”Paradise hotel” 2014, där han hade en uppmärksammad romans med deltagaren  Saga Scott, 27. Kristian tog sig till finalveckan och blev snabbt en av programmets mest populära profiler. Bland annat blev han framröstad som tittarnas stora favorit och vann också ”tittarnas pris” i ”Studio Paradise” samma år.

– Den här säsongen är kick ass-bra. Det är mycket roligare säsongen, gruppen har en helt annan dynamik. Det kommer bli den bästa säsongen någonsin, bättre än min förra till och med, säger han i en video på Youtube.

LÄS MER: PH-paret har gjort slut: ”Dumpade mig när programmet började”

Redan i början av mars kunde Hänt avslöja att höstens upplaga av ”Paradise hotel” kommer att bli en ”allstar”-upplaga, där gamla deltagare från tidigare säsonger kommer att återvända till Mexiko.

– Höstens ”Paradise hotel ”kommer bli riktigt maxat. De närmsta dagarna släpper vi ett antal killar som är tittarfavoriter från tidigare säsonger och som återvänder nu i höst. Det kommer bli en positiv överraskning för tittarna – men för att alla PH-fans ska få längta lite mer håller vi både tjejerna och det exakta upplägget hemligt till efter sommaren. Men fler nyheter och fler deltagare kommer släppas inför premiären, säger Susanne Nylén, presschef MTG Sverige, till Hänt.

Foto: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: