LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Skrällen: Jeppe gör comeback i "Paradise hotel" 2017

17 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Han kastade kulan i "Paradise hotel" 2013 och blåste sin partner på alla pengar. Nu är Jesper "Jeppe" Johansson återigen klar för dokusåpan.
Annons

Ett av de mest minnesvärda ögonblicken i svensk dokusåpahistoria var när Jesper “Jeppe” Johansson, 26, kastade kulan i finalen 2013 och blåste sin partner Aina Lesse, 24, på en kvarts miljon kronor. Han hade dessutom en uppmärksammad romans med deltagaren  Paulina ”Paow” Danielsson, 24, som också tatuerade in hans namn på sin kropp.

Nu är det dags igen. I höstens upplaga av “Paradise hotel” återvänder nämligen Jeppe för att än en gång checka in på hotellet. Det avslöjar TV3 på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I går stod det också klart att också Kristian Täljeblad, 26, blir en av höstens deltagare. Kristian deltog i ”Paradise hotel” 2014, där han hade en uppmärksammad romans med deltagaren  Saga Scott, 27. Kristian tog sig till finalveckan och blev snabbt en av programmets mest populära profiler. Bland annat blev han framröstad som tittarnas stora favorit och vann också ”tittarnas pris” i ”Studio Paradise” samma år.

– Den här säsongen är kick ass-bra. Det är mycket roligare säsongen, gruppen har en helt annan dynamik. Det kommer bli den bästa säsongen någonsin, bättre än min förra till och med, säger han i en video på Youtube.

Annons