LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför raderar Paow tatueringarna på Eric och Jeppe

15 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Paulina Danielsson tatuerade in både Eric Hagbergs och Jesper Johanssons namn efter "Paradise hotel". Nu tar hon bort dem för gott. – Vi är inte vänner längre, säger hon till Hänt.
Annons

Det var under inspelningarna av ”Paradise hotel” 2013, som Paulina ”Paow” Danielsson, 24, föll för deltagaren Jesper “Jeppe” Johansson, 26. Hon tatuerade in hans namn på foten i programmet, men i slutet av dokusåpan blåste han henne på en finalplats. Kort därefter, 2014, medverkade Paow återigen i “Paradise hotel” och kammade då hem segern tillsammans med partnern Eric Hagberg, 22. För att hylla honom tatuerade hon då även in hans namn på foten – samtidigt som hon kryssade över Jeppes namn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu ska tatueringarna bort. För Hänt berättar Paulina Danielsson att hon genom laserbehandlingar håller på att radera killarnas namn från sin kropp.

– Det känns skönt att de namnen försvinner nu när jag har ny kille. Sedan är jag inte jättebra kompis med Eric längre, nej, vi är inte vänner längre. Och Jeppe och jag hörs aldrig. Vi skulle väl hälsa om jag stötte på honom på stan, men vi pratar aldrig. Egentligen bryr jag mig inte om att jag har tatueringarna och min kille har inte kommenterat det, men jag vill inte ha deras namn där längre. Det är bara konstigt, säger Paulina Danielsson till Hänt och fortsätter:

Annons

– Jag har velat ta bort dem i typ två år, men det är först nu jag har börjat ta tag i saker som jag har tänkt på länge. Men det kommer att ta tid att få bort allt, det krävs åtta-nio behandlingar. Så jag går dit varannan månad nu.

Paow visar på sin blogg hur hon lasrar bort tatueringarna.

Förutom Jeppes och Erics namn, tar Paulina Danielsson också bort flera andra tatueringar på sina fötter. Bland annat citatet “Go shitless” och en hemma-tatuerad katt.

– Jag gjorde den tatueringen, där det står “Go shitless”, när jag var 17 år med några kompisar. Det är inget jag vill ha på kroppen längre. Sen har jag också en ful, skelögd katt som jag lät en kompis göra på mig med en tatueringsmaskin, säger Paulina Danielsson.

Men en tatuering på benen behåller hon. Nämligen sin katt Madikkens namn på knät.

– Jag har kvar Madikken på knät. Men den är bara gullig, så den behåller jag, säger hon.

Paow har namnen “Jeppe” och “Eric” på foten.

Foto: Paow.se, IBL

 

Annons