Paow: "Jag har aldrig vart såhär långt ner på botten"

06 apr, 2017 
https://image.hant.se/cropped-hant_favicon_1-150x150.png.jpg?imageId=4943955&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Hänt
Bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson verkar inte må så bra för tillfället.
Annons

Bloggerskan och tidigare ”Paradise Hotel”-deltagaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, som har en relation med Mattias Coleman har precis kommit hem från Thailand där bloggerskan varit i 4 månader.

Men väl hemma så kommer Paow till Stockholm men utan sitt älskade hem kvar på Mariatorget och hon verkar nedstämd.

Jag sa ju som sagt upp min lägenhet på Mariatorget. Min drömlägenhet. För att jag och M skulle flytta in i min lite mindre lägenhet i Slussen. Den är jätte fin. Men min stora fina 3a på Mariatorget älskar jag, det är hemma för mig och har vart min största trygghet i 3 år. Och egentligen så sa jag upp den för att jag och M skulle flytta ihop, jag gjorde det för hans skull så han inte skulle känna att det var min lägenhet bara eftersom vi skulle flytta ihop. Men nu får vi se hur det blir,bloggar Paow.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hon fortsätter;

För att sen komma hem, ensam pank och till världens flyttkaos.

Dessutom verkar bloggerskan ha mer saker att tänka på privat.

Annons

Jag har aldrig vart såhär långt ner på botten. Så nu kan det bara gå upppåt. Jag har vänner som hjälper mig. Och dessutom så har jag valt att se det som en nystart. Oavsett vad jag och M kommer fram till. Så har jag bestämt mig för att jag vill bli en bättre människa, med eller utan honom. Jag vill inte fly iväg hela tiden. Jag har accepterat läget,” bloggar Paow vidare.

Foto: IBL

Annons