Allt du undrar om Nour El-Refais nya serie Skitsamma på discovery+

Miss Li och skådespelare i Skitsamma

Nour El-Refais nya serie Skitsamma har premiär den 4 juni på discovery+.
Vilka är skådespelarna och vad handlar serien om?
Här kan du läsa mer om den Nours nya serie!

Den nya ungdomsserien Skitsamma har premiär exklusivt på discovery+ den 4 juni. Komikern Nour El-Refai, 33, är hjärnan bakom serien som handlar om fyra 20-åringar som bor i ett kollektiv. Deras gemensamma motto är ”lev nu, hyran sen” och allt kretsar kring vänskap, sex, kärlek och festande.

Nour El-Refais egna ord om Skitsamma

Komikern och skådespelerskan Nour El-Refai regisserar nya serien som är fokus relationsdrama. Två röster som tittarna kommer höra sjunga är artisterna Miss Li och Oscar Zia. Vad ligger bakom de valen?

– Det känns lite overkligt, men fantastiskt roligt och väldigt lyxigt att två så stora artister vill vara med och musiksätta Skitsamma. Jag har alltid älskat Miss Li och Oscar och deras musik, berättar Nour El-Refai. Hon fortsätter:

– När jag hörde Miss Lis Instruktionsboken kände jag ”här är låten”. Det är en jättebra låt som passar så bra in på det här sökandet, hur man som ung vuxen försöker fånga någonting man inte ens vet vad det är. Musiken känns som en klockren översättning och förstärkning av vad Skitsamma handlar om.

Johan Rheborgs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Alla skådespelare i Skitsamma på discovery+

Nour har varit med och handplockat huvudcasten för serien.

Här är skådespelarna som kommer synas i Skitsamma:

Manuset har Nour El-Refai adapterat tillsammans med Jenny Grewdahl som är en av produktionen av Viaplay-serien Lyckoviken.

Oscar Zia är med i Skitsamma på discovery+
FOTO: Linus Hallsenius/discovery+

I serien hörs alltså inte bara Miss Li sjunga, utan även Oscar Zia med nya singeln Ta på mig.

– Det är dubbel glädje för mig. Dels att få kliva in på riktigt framför kameran och tolka en helt fantastisk och rolig karaktär som Emil, och sedan få frågan om jag vill vara med och musiksätta serien, säger Oscar Zia i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det känns verkligen sjukt kul, och låten som handlar om att släppa taget om det som inte funkat och att vara fri igen känns verkligen som ett perfekt komplement till en fantastiskt fin serie.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Skitsamma har premiär exklusivt på discovery+ fredagen den 4 juni.

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai hyllas för ärliga bilden från nya mammalivet

LÄS OCKSÅ: Nour El Refai om nyfödde sonens möte med världsstjärnan

FOTO: Pressbild, Linus Hallsenius/discovery+