Simon Hermansson och Felix Almsveds liv idag efter Bachelor 2019

SIMON HERMANSSON OCH FELIX ALMSVED

Simon Hermansson och Felix Almsved medverkade i Bachelor 2019 för att hitta kärleken.
Men vad gör killarna nu två år efter programmet?
I en intervju med Hänt berättar de båda hur de lever idag.
Tjejens ovanliga entré i Bachelor 2021 – se klippet här
Slå på ljud

Simon Hermansson och Felix Almsved medverkade i Bachelor 2019 för att göra sin livs resa och på vägen hitta den stora kärleken. Säsongen präglades av tårar, skratt, kärlek och dramatik.

Nu är den nya säsongen av Bachelor igång och de som ska hitta kärleken i år är Sebastian Martinsson och Simon Lindström. Men hur gick det för duon som försökte finna kärleken år 2019? Hänt har pratat med både Simon och Felix – för hur lever de idag egentligen?

Så lever Simon Hermansson efter Bachelor 2019: ”Familjeliv”

Simon gjorde minst sagt avtryck i sin säsong och gjorde ett slutval som chockerade hela svenska folket. Alla var nämligen bombsäkra på att han skulle välja Isabella Larka men istället blev det Patricia Hanjikova som blev den lycklige. Simon ångrade sig sedan och dejtade Isabella på hemmaplan istället, men även där dog kärleken.

Istället har Simon hittat kärleken i Olivia Hallman, och idag är de förlovade. För Hänt berättar tv-profilen att han lever ett helt vanligt familjeliv och att han dessutom har flyttat till Västerås för kärlekens skull.

Hur mår du?

– Jag mår bra, jag är en vecka från semester. Jag körde på under sommaren, så snart är det dags att åka till Grekland.

Vad gör du om dagarna, hur ser ditt liv ut efter Bachelor?

– Det är bara jobb, jag är egenföretagare och har egen byggfirma. Jag jobbar helt enkelt för det mesta och har ett vanligt familjeliv. Jag har även flyttat till Västerås, tidigare bodde jag i Nynäshamn.

Anledningen till att Simon flyttat till Västerås är just för kärleken Olivia Hallmans skull som har två barn. Simons dotter Lilly har han numera varannan helg istället för varannan vecka. Han och Olivia träffades via en gemensam kompis och det sa bara klick!

– Det går bra, klart det är svårt att få ihop ibland. Att vara bonusfamilj är inte alltid så enkelt, säger Simon

Så lever Felix Almsved efter Bachelor 2019: ”Mått bättre”

Felix Almsved kom in som en frisk fläkt och chockade tjejerna och Simon i deras säsong. Alla trodde nämligen att det bara skulle vara en Bachelor och blev minst sagt överraskade när en hemlig Bachelor-kille plötsligt upp.

Vad har du för dig idag?

– Jag jobbar inom byggbranschen och ansvarar för arkitektkunder, fastighetsutvecklare och konsulter. Och förutom jobb och träning håller jag på att renovera min lägenhet där jag rivit vägg, byggt ut walk in closet, målat om och fixat för att få det mysigaste hemmet inför hösten och vintern.

Hur mår du?

– Det har varit en tung vinter. Jag kunde inte träna och man kände sig otränad och deppig men nu är man på banan och tränar och har haft en fantastisk sommar.

Är du singel?

– Jag träffar inte någon speciell utan undersöker mer om någon är den rätta. I vintras och under den lite jobbigare perioden var man inte alls öppen för att dejta. Man rörde inte ett finger och träffade inte någon, men nu på senvåren och sommaren har jag mått bättre i mig själv och varit mer öppen för att träffa någon.

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Victoria Aguiluz om den utmanade inspelningen

LÄS OCKSÅ: Så gick det för Matilda Lindblom i Bachelor 2017 med Niclas Lij

FOTO: TV4 / BJÖRN LINDAHL

FRÅN FÖRSTASIDAN