Bachelor-Victoria Aguiluz om den utmanade inspelningen

Victoria Aguiluz
Exklusivt

Bachelor-Victoria Aguiluz är en av tjejerna i årets Bachelor som tävlar om Simon och Sebastians hjärtan. I en intervju med Hänt berättar Victoria om svårigheterna tittarna inte fick se.

Bachelor 2021 är i full gång igen efter ett års uppehåll. I år är det likt 2019 två killar som ska hitta sina drömtjejer – Simon Lindström, 29, och Sebastian Martinsson, 28.

En av tjejerna som är där för att tävla om Simon och Sebastians hjärtan är kostrådgivare och personliga tränaren Victoria Aguiluz.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Victoria Aguiluz om inspelningen av Bachelor 2021

I en intervju med Hänt berättar Victoria om den emotionella tiden under inspelningen av programmet. Hon säger att det både var kul men samtidigt utmanande då man inte visste vad man hade tackat ja till.

– Att spela in Bachelor för mig var väldigt utmanande, jag hade andra förväntningar. Jag trodde att man skulle få mer egentid med killarna.

Hon berättar att det både var utmanande samtidigt som det var lärorikt.

– Det kändes som vi var ett stort tjejgäng på gymnasiet som skulle tävla om de snyggaste killarna i klassen. Det blev inte det här autentiska, jag tyckte det var svårt att få fram mig själv. På många sätt var det väldigt lärorikt men samtidigt väldigt utmanande.

Exklusivt
PÅHOPP Malin Stenbäcks tårar i kulisserna

I samma intervju berättar Victoria att hennes förväntningar inte speglade den verkliga upplevelsen. Hon menade att man fick en roll inne i huset som hon inte var nöjd med.

– Jag kände inte riktigt vem jag ville vara där inne, för jag kände på så mycket känslor. Man fick typ inte egentid och det har man ju tackat ja till men det gick ändå inte att veta hur det skulle bli inne i huset.

Victoria Aguiluz om relationen till de andra tjejerna i huset

Det var ju inte bara Victoria som var där utan tjugo andra som trånade efter Simon och Sebastian. Det hindrade däremot inte Victoria från att bli kompisar med tjejerna. I intervjun med Hänt säger hon att hon kom bra överens med allihop. Hon tycker däremot att det är synd att hon inte nådde fram med sina bästa sidor i tv-rutan.

– Fantastiska tjejer på alla möjliga sätt. Jag kände för mig själv att det var viktigt att inte ta mittpunkten. Jag är den som är lite tillbaka, jag vet inte riktigt om jag fick fram mina bästa sidor där inne som jag tycker att jag gjort tidigare.

Fortsätt se Victoria och resten av tjejernas resa i Bachelor på Kanal sju eller TV4 play.

LÄS OCKSÅ: Matilda Borgström om relationen med Bachelor-Simon – så träffades de

LÄS OCKSÅ: Så gick det för Matilda Lindblom i Bachelor 2017 med Niclas Lij

FOTO: TV4, Linus Bokhesius/TV4

SENASTE NYTT!