LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernsons tabbe – hemliga smsen till danspartnern

28 maj, 2022 
André Färnsveden
SIGRID BERNSON
Sigrid Bernsson var i många år dansare i Let's Dance. När hon gästade podden Nemo möter en vän delar hon ett pinsamt minne. Det var ett sms som hon råkade skicka till Erik Segerstedt istället för sin pojkvän.
Annons
Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”Brand logo
Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

Den professionella dansaren Sigrid Bernsson, 33, har i många år jobbat för TV4s omtyckta program Let's Dance. Hon började 2011 där hennes danspartner var den tidigare Idol-profilen Andreas Weise, 35, son till den bortgångna legendaren Arne Weise. Året efter vann Sigrid programmet tillsammans med en annan kändis-son, Anton Hysén, 31. Nästa vinst för henne kom två år senare när hon dansade med Benjamin Ingrosso, 25.

Senare dansade hon med Samir Badran, 32, och de blev ett par efter programmet. 2019 var den senaste gången hon var med i programmet. Hon dansade med Robin Bengtsson, 32, och även då blev dansparet ihop efter programmet. Sigrid väntar nu barn tillsammans med Robin.

Sigrid Bernsons ilska efter sexfrågan om Let's dance

När Sigrid gästade podden Nemo möter en vän med Nemo Hedén, 35, säger Nemo att de ska gå igenom hennes danspartners i Let's Dance. Sedan skrattar Nemo och berättar att han tänkte säga något syrligt och efter en uppmaning från Sigrid berättar han att han tänkte fråga hur många hon har legat med.

Annons


Sigrid svarar med ett långt och skämtsamt ”Okej...” och fortsätter sedan förklara varför hon tycker att det är synd att hon har fått ett rykte av att vara lättflörtad.

– Jag tror ändå att jag måste flika in det att, eftersom jag ändå har hittat kärleken två gånger i Let's Dance så har jag tyvärr fått att folk gärna skojar med mig om det. Du vet det var en annan podd som bara; ”Jag vill också vara med på Let's Dance så jag kan bli ihop med Sigrid”, du vet som att det skulle vara en självklarhet att om man dansar med mig så får man... svarar hon och fortsätter:

– Och det är lite synd för de som känner mig vet liksom att jag släpper väldigt få in på livet så nära. Jag har liksom aldrig gått hem med någon jag inte känner om man ska vara lite så då jag är ganska liksom ”picky”, men det känns lite märkligt att man har fått den liksom.

Sigrids pinsamma miss – smset blev fel

2013 var det Erik Segerstedt, 39, som var Sigrids danspartner. I Nemos podd går de igenom tiden då de dansade ihop och Sigrid säger att hon har en rolig historia om Erik och att hon måste får dra den, som Expressen tidigare rapporterat om.

Annons

– Då hade jag en kille som hette Petter när vi dansade och Erik var så jäkla schysst för att han hämtade mig ofta på morgonen. Han bodde på Essingen och jag bodde på Kungsholmen så han hämtade mig med bilen och så körde vi till replokalen istället för att man ska ta buss och tunnelbana så kommer man sent för att jag... är född en kvart för sent, säger Sigrid och fortsätter:

– Och så slängde jag iväg ett sms till min kille på morgonen liksom för att jag skulle springa ner till Erik i bilen, där det stod liksom såhär ”Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går”, förklarar Sigrid och fortsätter:

– Det är bara det att jag hade skickat iväg det smset till Erik för att det var de två senaste konversationerna. Så när jag öppnade dörren så tittade han på mig och så bara såhär ”Du... eh, du skickade fel nu va?”. Och jag fattade ingenting, jag bara ”vadå?” och så tittade jag och bara ”Ah, jag förstår men nej asså det där var inte till dig, det var till min pojkvän där uppe i lägenheten", säger Sigrid och skrattar.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet, TT/Karin Törnblom

Annons