Sigrid Bernsons svar efter otrohetsryktena i Let's dance: ”Tyvärr”

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson var tidigare dansare i Let's dance. Det var så hon träffade exet Samir Badran och nuvarande pojkvännen Robin Bengtsson. Nu svarar hon på otrohetsryktena.
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Varje säsong florerar det rykten om dansarnas relation till varandra i Let's Dance. Under årens lopp är det många av dansparen som hamnat på löpsedlarna.

Efter många timmar av hård träning i dansstudion och intima danser är det kanske inte så konstigt att dansparen kommer varandra nära under programmets gång. Och ibland kommer de lite väl nära.

Alla otrohetsskandalen i Let's dance

Den största otrohetsskandalerna inträffade när den norske Eurovision-stjärnan Alexander Rybak dansade med Malin Johansson. Dansparet fångades på bild kyssandes på en efterfest efter programmet och hemma i Norge satt Rybaks flickvän Maria Strom Slyngstad och väntade.

Maria Montazami fick privata danslektioner av danspartnern Kristjan Lootus på hemmaplan i Los Angeles, men det slutade med att Kristjan fick fly landet för att undvika Marias make Kamrans svartsjuka.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättade Maria senare.

Men det är inte bara otrohetsrykten utan även romansrykten.

Det var en hel del romansrykten kring Filip Lamprecht och hans danspartner Linn Hegdal. Filip var tillsammans med Peg Parnevik i sex år innan de gick skilda vägar, kort efter hans medverkan i Let's dance 2021. Ryktena dementerades dock av dem alla inblandade.

Det spekulerades vilt om att Sigrid Bernsons, 33, och Samir Badran hade en kärleksrelation när de dansade tillsammans i programmet 2017. Och visst var det så – paret höll ihop i två år innan de gick skilda vägarna.

Idag är Sigrid tillsammans med en annan av hennes tidigare danspartner Robin Bengtsson.

Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

Se klippet här!

Sigrid om otrohetsryktena i Let's dance.

När Sigrid gästar podcasten Nemo möter en vän så får hon frågan om just romansryktena som varje år blossar upp.

– Jag tycker det är överdrivet, verkligen. Sen precis som mycket andra jobb som helt, hur många träffar inte sin partner via jobbet. Rent procentuellt måste det vara mer än femtio procent att man hamnar i konstellationer där man kanske gillar någon på jobbet. Men nej, många som är med i Let’s dance har ju partners, fruar och barn så jag tycker det är överdrivet, säger Sigrid i podcasten

– Tyvärr har inte partners hindrat alla människor‚ inflikar Nemo.

– Nej så är det absolut, men jag tror inte att Let’s dance är något speciellt forum där det skulle vara mer än någon annanstans.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!