TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

Otrohetsskandalen i Let's Dance – kyssen fångades på bild

02 apr, 2022 
AvLeif Schulman
David Hellenius ledde Let's dance 2011
Kyssen fångades på bild – samtidigt som flickvännen satt hemma och väntade på sin kärlek.
Här är allt om otrohetsskandalen i Let's dance!
Annons
Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara treBrand logo
Let's dance-juryn – därför är det bättre att vara tre

Heta kroppar, tunna kläder och intima danser. Deltagarna i Let´s Dance lever farligt och inte för inte kallas programmet lite skämtsamt för “skilsmässoprogrammet”. När Bianca Ingrosso var med citerade hon mamma Pernilla som tävlade 2012:

– Alla ligger med alla.

Fullt så allvarligt kanske det inte är, men programmets historia är fylld av heta romanser och felsteg. Maria Montazamis privata danslektioner med partnern Kristjan Lootus på hemmaplan i Los Angeles slutade med att Kristjan flydde landet för att komma undan Marias make Kamrans svartsjuka.

– Kamran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Men vi hade det ju jättekul, berättade Maria senare.

En av de största otrohetsskandalerna inträffade 2011. Då var norske Eurovision-stjärnan Alexander Rybak en av de tävlande. Han dansade med Malin Johansson och att paret var mer än dansanta märktes på kemin dem emellan. Men hemma i Norge satt Rybaks flickvän Maria Strom Slyngstad och väntade.

Annons

Rybak fick be om ursäkt till flickvännen efter kyssen med Malin

På en efterfest på en nattklubb efter programmet togs en bild då Alexander och Malin kysstes. Norska Se & Hør prydde hela sitt omslag med bilden med rubriken “Rybak avslöjad”.

✔︎ Par som blev ihop i Let's dance – och sen gjorde slut

Cecilia Erhling och Martin Lidberg: Vann både programmet och varandra. 2009, två år efter sin medverkan, valde de att gå skilda vägar.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren: Laila föll snöpligt på mållinjen i finalen 2009. Men istället för glassko fick hon med sig sin egen drömprins hem. Paret gifte sig och fick sonen Kit. Efter fyra år som gifta separerade de.

Sigrid Bernson och Samir Badran: Det spekulerades vilt om Sigrid och Samir redan från start 2017. Och visst var det kärlek tittarna fick uppleva på bästa sändningstid. Relationen höll i två år. Båda har dock gått vidare, och Sigrid är idag tillsammans med en annan tidigare danspartner – Robin Bengtsson.

Molly Nutley och Calle Sterner: Sett till ovan nämnda relationer verkar en Let's dance-relation i genomsnitt hålla i två år. Så även för Molly och Calle som blev upp över öronen förälskade i varandra 2012.

– Vi är väldigt bra vänner, vi har varit nära varandra i flera månader. Det var väldigt dumt av oss båda, sa Malin till norska Se & Hör.

– Jag har handlat väldigt fel. Men det har skett ett mirakel, Maria och jag är fortfarande tillsammans, sa en ångerfull Rybak senare.

Malin Johansson och Alexander Rybak
Alexander Rybak premiärpussade Malin Johansson redan på pressträffen.

Förhållandet skulle dock inte hålla i längden, och Alexander och Maria valde också att gå skilda vägar.

För Malin Johansson blev säsongen med Rybak även hennes sista i Let's dance. Idag lever hon ett liv långt bort från tv-kameror och strålkastarljus. Men dansen har hon inte släppt. Malin driver sedan en tid tillbaka en egen dansskola i Torslanda.

FOTO: TT

Annons