Aron Anderson avslöjar verkliga relationen till Jasmine – efter uppbrottet

Aron Anderson och Jasmine Takács i en cha cha.

Förra veckan såg vi den historiska debuten i Let's dance 2022! Äventyraren Aron Anderson och Jasmine Takács dansade in premiären med en riktigt het cha cha (som fick stående ovationer).
Men hur är relationen utanför dansscenen?
Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"
0:20

Efter reklamen: Filip Dikmen om rädslan för Tony Irving: "Som en skräckfilm"

(0:20)

Slå på ljud

Förra veckan var det äntligen premiär för den sjuttonde säsongen av TV4:s succéprogram Let’s dance. Som vi har väntat!

För andra året i rad återvände programledarduon Petra Mede, 52, och David Lindgren, 39. Även den berömda juryn består av välbekanta ansiktet i form av Dermot Clemenger, 48, Ann Wilson, 53, och den mest skräckinjagande av dem alla Tony Irving, 55.

Vilken kändis tar hem segern och den berömda glasskon i år? Det får framtiden utvisa!

Premiären av Let's dance 2022 – Aron och Jasmine om det otroliga publikstödet

Ett danspar som ligger bra till efter den otroliga debuten i premiäravsnittet är äventyraren Aron Anderson, 34, och proffsdansaren Jasmine Takács, 34.

De två profilerna inledde sin Let's dance-resa med en riktigt het cha cha, som dessutom innehöll ett riktigt farliga element. Dansen fick stående ovationer från samtliga i studiopubliken samtidigt som de fick så många röster från tv-tittarna att de hamnade i topp bland alla de tävlande paren.

– Vi har ju aldrig gjort det här förut. Att ha publikens stöd och alla där hemma betyder otroligt mycket. För det är inte lätt, vi måste vara kreativa. Det är otroligt kul att dansa med dig. Jag glömmer ju bort att Aron sitter i rullstol, sade Jasmine till Hänt efter den direktsända premiären.

– Det är så otroligt kul att dansa med Jasmine. Hon har ju gått all in för det här i hela sitt liv och att ändra nu till att dansa med någon som sitter i stol och bara gör det så snyggt. Nu ska vi bygga vidare på det här, sade Aron med ett stort leende på läpparna.

Här stod det vackra dansparet och mottog juryns feedback och betyg.

Här stod det vackra dansparet och mottog juryns feedback och betyg efter den passionerade cha chan.

FOTO: TV4

Aron och Jasmine om romansryktena i tv-programmet Let's dance

Något som också hör Let's dance till, förutom dansen, är ju de romanser som ofta brukar blossa upp mellan dansparen. Ja dansen tillhör ju kärlekens språk, inte sant?

Men hur ställer sig då Aron och Jasmine till det? När vi får tillfälle att fråga paret under pressträffen inför premiären om hur de ställer sig till romansrykten svarar de så här:

– Jasmine har ju kille, säger Aron.

– Det kan ju hända ändå... Aron är ju singel, påpekar danspartnern Jasmine då.

Aron har nyligen blivit singel. Efter åtta år med tidigare hustrun Anja Malmberg, 43, berättade äventyraren för Hänt att de inte längre lever tillsammans eller är i en relation.

Så är Arons och Jasmines verkliga relation till varandra

Förutom att de dansar väldigt passionerat på scenen så verkar Aron och Jasmine även ha kemi utanför tv-rutan.

De båda är väldigt generösa med att uppdatera sina respektive sociala medier med bilder från vardagen och vad som händer bakom kulisserna inför Let's dance. I dessa uppdateringar kan man avläsa att de två skapat ett fint vänskapsband till varandra.

Jag älskar att få göra detta med Aron! Detta är bland det roligaste, givande och mest intressanta jag gjort. Tack för er kärlek och support!”, skriver Jasmine öppenhjärtigt och ärligt i ett inlägg på Instagram.

Tack återigen till alla som röstade på oss, till Jasmine som är världens bästa danspartner och till alla er som stöttade oss under kvällen”, skriver Aron och tackar danspartnern.

Wow, vilket stöd de ger till varandra. Kanske en förutsättning om man ska dansa så bra tillsammans på bästa sändningstid? Stort lycka till i tävlingen framåt Aron och Jasmine!

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jacob Persson i Let's dance – sanningen om beslutet

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Filip Dikmens svar på frågan om kärlekslivet: ”Tjejer”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN