LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sigrid Bernsons ilska efter sexfrågan om Let's dance: ”Märkligt”

26 maj, 2022 
André Färnsveden
Sigrid och pojkvännen Robin under Let's dance
Sigrid Bernsson gästade nyligen podcasten Nemo möter en vän.
Men väl under samtalet fick dansaren en fråga om sitt sexliv – något som fick henne att reagera starkt.
Annons
Här anländer kungafamiljen till Polar Music PrizeBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

Den professionella dansaren Sigrid Bernsson, 33, var länge en dansare i TV4-programmet Let's dance. Hon började 2011 och har vunnit tävlingen vid två tillfällen, 2012 med Anton Hysén, 31, och två år senare tillsammans med Benjamin Ingrosso, 24.

När hon senast medverkade var hennes danspartner sångaren Robin Bengtsson, 32. De blev kära och nu ska de få barn ihop.

Sigrid Bernsons svar efter otrohetsryktena i Let's dance

Hon gästade nyligen podden Nemo möter en vän. Där pratade de bland annat om hennes erfarenheter från Let's dance och Nemo Hedén, 34, frågade henne vad hon tänker kring alla romansrykten som startas kring paren som dansar.

– Jag tycker det är överdrivet, verkligen. Sen precis som mycket andra jobb som helst, hur många träffar inte sin partner via jobbet. Rent procentuellt måste det vara mer än femtio procent att man hamnar i konstellationer där man kanske gillar någon på jobbet. Men nej, många som är med i Let’s dance har ju partners, fruar och barn så jag tycker det är överdrivet, säger Sigrid i podcasten

Sigrid Bernsons ilska efter sexfrågan om Let's dance

När Nemo vidare berättar att de ska gå igenom alla hennes partners i dansprogrammet drar han till med ett skämt:

Annons

– Jag tänkte säga något syrligt där..., säger han skrattandes.

– Men säg det, vad tänkte du säga?, svarar Sigrid.

– Jag hade tänkt fråga hur många du legat med, säger Nemo och skrattar.

Sigrid svarar med ett långt och skämtsamt ”Okej...” och fortsätter sedan förklara varför hon tycker att det är synd att hon har fått ett rykte av att vara lättflörtad.

– Jag tror ändå att jag måste flika in det att, eftersom jag ändå har hittat kärleken två gånger i Let's dance så har jag tyvärr fått att folk gärna skojar med mig om det. Du vet det var en annan podd som bara; ”Jag vill också vara med på Let's dance så jag kan bli ihop med Sigrid”, du vet som att det skulle vara en självklarhet att om man dansar med mig så får man... svarar hon och fortsätter:

– Och det är lite synd för de som känner mig vet liksom att jag släpper väldigt få in på livet så nära. Jag har liksom aldrig gått hem med någon jag inte känner om man ska vara lite så då jag är ganska liksom ”picky”, men det känns lite märkligt att man har fått den liksom.

Senare berättar hon om sin reaktion när någon skämtar om hennes ”rykte”.

– Nej men jag tror bara att jag själv känt lite såhär; ”Men ja sluta bara” liksom riktigt så lättflörtad är jag faktiskt inte, säger hon.

FOTO: TT

Annons