Sigrid Bernson tillbaka i Let’s dance efter långa pausen - privata bilden avslöjar

Sigrid Bernson

Det har gått tre år sedan Sigrid Bernson var med i Let's dance sist.
Men nu är hon tillbaka. Se här!
1:02

Efter reklamen: Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

(1:02)

Slå på ljud

Årets säsong av Let's dance är äntligen avgjord! Efter en minst sagt spännande final, där Eric Saade och Filip Dikmen mötte varandra, står det nu klart att det är Eric och Katja Lujan Engelholm som står som vinnare av Let's dance 2022.

– Jag är så lycklig att Eric har den här skon. Jag är så glad och livet är komplett, sa Katja efter avslöjandet.

– Det här som vi har fått den här säsongen.. Jag vet inte hur jag ska kunna betala tillbaka, sa Eric.

Men det var inte det enda stora som hände ikväll. Under kvällen kunde man nämligen också skåda en annan populära Let's dance-profil som inte varit med i tävlingen på ett bra tag - nämligen Sigrid Bernson.

Därför försvann Sigrid Bernson från Let's dance

Sigrid har många strängar på sin lyra och kan klassa sig både som artist och proffsdansare. Hon har som känt medverkat i Let's dance i många år och har med tiden blivit en stor favorit hos tittarna.

Filip Dikmens hyllning till Eric Saade: "Storebror"

Se klippet här!

År 2014 vann hon tävlingen tillsammans med Benjamin Ingrosso. Tre år senare tävlade hon med Samir Badran och 2019 tävlade hon med Robin Bengtsson, som hon idag också väntar barn med. Men sedan dess har man inte sett henne i programmet.

Anledningen till det är att hon har brottats med utmattningssyndrom i över två års tid - något hon berättat på sin Instagram.

– Jag fick inte luft, kunde inte andas och helt plötsligt så försvann min syn helt och jag kunde inte prata. Min tunga och mitt ansiktet blev helt förlamat. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Trodde att nu är det slut, nu dör jag, säger hon i en video på plattformen.

När Hänt pratade med henne om en eventuell comeback på dansgolvet avslöjade hon däremot att hon har en dialog med TV4 varje år.

– Jag får se litegrann, jag har en dialog med dem varje år, förklarade hon då.

Sigrid Bernson tillbaka i Let's dance – nya bilderna visar

Men under fredagsfinalen var både Sigrid och Robin tillbaka i danslokalen igen! De kommande föräldrarna satt nämligen i publiken och hejade på sina vänner.

På Instagram kunde man se Sigrid dokumentera från kvällen.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!