LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Agneta Sjödin och Gunde Svans verkliga relation – efter 30 år i kulisserna

28 maj, 2022 
GUNDE SVAN, AGNETA SJÖDIN
Radarparet Agneta Sjödin och Gunde Svan har lett Fångarna på fortet tillsammans i massa år. Nu kan Agneta avslöja den verkliga relationen till Gunde efter alla dessa år.
Annons
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”Brand logo
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

En ny säsong av Fångarna på fortet är i full gång med att spelas in och det är i vanlig ordning några av våra mest folkkära svenska kändisar som är på plats. Fortet ligger på en ö utanför franska La Rochelle och i kändisar som Kristin Kaspersen, 52, Doktor Mikael Sandström, 63, och Lotta Engberg, 59, har redan anlänt till inspelningarna.

För Kristin Kaspersen har det däremot gått vilt till och häromdagen kunde hon visa upp den blodiga olyckan.

Agneta Sjödins glädje över nya säsongen av Fångarna på fortet

Att alla är glada över att äntligen kunna vara igång med inspelningarna är något som är säkert. Förra året tvingades de nämligen ställa in alla inspelningar på grund av pandemin.

Annons

Kanalen hade planerat att spela in två säsonger i maj förra året – som inte blev av, vilket gjorde programledarna Agneta Sjödin, 53, och Gunde Svan, 60, väldigt besvikna och ledsna.

– Ett tag hoppades vi att de skulle försöka flytta inspelningen till augusti, men nu blir det inte så. Jag pratade med Gunde nyss också. Han säger precis som jag att det är tråkigt, vi hade båda sett fram emot att spela in i maj. Vi har så kul när vi jobbar tillsammans. Nu hoppas vi att vi får uppleva det nästa gång så att inte det sista programmet redan har spelats in, sa Agneta Sjödin till Aftonbladet.

Agneta gick även ut på sina egna sociala kanaler och vädjade och hoppades om att kunna få till en säsong i år istället.

”Så klart jättetråkigt!! Vi var så laddade och hade fått ihop kanonlag!! Hoppas verkligen att det blir nästa år!”, skrev Agneta då.

Gundes ord om relationen till Agneta: ”Surpuppa”

Och nu har drömmen blivit sann! Agneta och Gunde är i vanlig ordning på plats i Frankrike för att spela in den folkkära tittarsuccén!

Annons

Detta är givetvis något som Agneta vill visa upp på sociala medier och nu har hon lagt upp ett klipp, bakom kulisserna på henne och Gunde. Hon poängterar att de minst sagt känner varandra väl efter alla dessa år.

”Det kanske märks att vi har känt varandra i 30 år. Gunde och jag spelar in inledningen till Fångarna på Fortet idag. Kram”, skriver hon.

I klippet får vi se två glada programledare som försöker komma överens om manuset – något de gjort så många gånger förr!

– Hundratals kraftmätningar och ögonblick av segrar har vi upplevt på fortet... Ja för att komma åt skatten...., börjar Gunde.

– Ska du säga det jag ska säga?, frågar Agneta.

– Nej, men får jag inte säga det då eller? Surpuppa! Får jag inte ens titta på det eller? Då blir hon skitsur!, utbrister Gunde.

Med andra ord verkar Agneta och Gunde kunna skämta friskt med varandra, precis som det ska vara!

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, BARDELL ANDREAS/Aftonbladet

Annons