Bonde-Filip Nilssons mystiska tystnad – efter uppbrottet från Ellinor

BONDE SÖKER FRU 2021

Bonde-paret Filip och Ellinor har gjort slut. De träffades i Bonde söker fru 2021 men nu har deras kärlekssaga kommit till ett slut. Ellinor har uttalat sig om uppbrottet, men Filip säger desto mindre.
0:20

Efter reklamen: Caroline Kejbert om utmaningen som småbarnsmamma

(0:20)

Slå på ljud

Ellinor Eke Göransson, 28, och Filip Nilsson, 28, träffades i Bonde söker fru 2021. De insåg snabbt att det fanns kärlek mellan dem och Filip valde att ta med Ellinor hem till gården.

Att det fanns kärlek mellan Ellinor och Filip är något som är säkert. Men Filip hade också brevskrivaren Lina Larsson, 28, att välja mellan. I hans slutval stod det mellan Lina och Ellinor. Filip valde då Lina.

Filip och Lina åkte då på den traditionella dejt-resan tillsammans men efter ett tags dejtande märkte de att det var bättre att förbli vänner. Då tog Filip istället upp kontakten med Ellinor och hon gick med på att ge dejtingen en andra chans.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tog det slut mellan Filip och Lina

I det sista avsnittet av Bonde söker fru 2021 fick tittarna veta att Filip och Lina hade gjort slut och i programmet berättade de om beslutet.

– Vi båda kände ju att vi verkligen ville umgås och träffas och lära känna varandra mer. Men sedan ju mer vi umgicks och så, så kändes det ju som att det borde byggts vidare och utvecklats till mer. Vi var båda rätt överens om att det var det ju något som det inte gjorde. Det var ju något som saknades. Mellan oss liksom, sa Filip i programmet.

Kort därefter kunde Filip däremot avslöja en glad nyhet: att han istället hade tagit kontakt med Ellinor och de hade blivit ett par!

Efter det hände mycket för Filip och Ellinor. Bland annat flyttade hon in på gården med Filip och de lärde känna varandras syskon och familjer. Detta ledde till att följarna blev helt lyriska och de uppskattade verkligen att det till slut blev Filip och Ellinor.

Jag kan inte sluta säga att ni är så fina tillsammans” , skrev en person då.

”Filip och du är så fina tillsammans strålar kärlek”, skrev en annan.

Bianca stoppad av läkaren – får inte göra skönhetsingrepp

Filips tystnad efter uppbrottet från Ellinor

Men nu är kärlekssagan över för bonde-paret. Ellinor har tidigare uttalat sig om uppbrottet.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”, skrev Ellinor.

I kommentarsfältet är det många som undrar vad det egentligen är som hänt.

”Tjusiga dig…men får Filip inte vara med på bild längre, det var längesen han syntes till!”, skrev en följare innan uppbrottet.

”Låter inte bra de hon skrivit heller, är som om han hittat en ny eller liknande. Men du hittar en ny ellinor så småningom, du va min favorit. Synd att de blev som de blev”, skriver en annan.

”Ursäkta, men vad är det som har hänt mellan dom två??”, undrar en person på Hänts Facebooksida.

Men vad det egentligen är som faktiskt hänt mellan paret är inget som Ellinor vill gå in på. Dessutom väljer Filip att inte förklara saken vidare. Han har varken velat uttala sig till Hänt eller i sina egna sociala kanaler.

Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!