LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso stoppad av läkaren – får inte göra skönhetsingrepp

28 maj, 2022 
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso är väldigt mån om sitt utseende och hon är öppen med att hon ibland fixar till ansiktet lite här och där.
Men nu har hon stött på patrull – doktorn säger stopp för fler injektioner.
Annons
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja WintherBrand logo
Benjamin Ingrosso svarar på romansryktet med Frøja Winther

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest välkända och folkkära tv-profiler. Med en mamma som Pernilla Wahlgren, 54, och pappa Emilio Ingrosso, 55, är det inte särskilt konstigt att hon är van vid att stå i rampljuset.

Vid sidan av hennes arbete med det egna sminkföretaget Caia så är Bianca väldigt aktiv på sociala medier. På Instagram lägger hon upp flera inlägg om dagen och på Youtube vloggar hon gärna om sin vardag.

Bianca har alltid varit väldigt öppen kring vilka skönhetsingrepp hon gjort. Speciellt att lägga fillers under ögonen.

Bianca om ärftliga genen från pappa Emilio

Bianca har nämligen tidigare berättat att hon har lätt för att få mörka ringar under ögonen. Hon menar att detta är något som finns i släkten och att det är hennes pappa Emilio som hon ärvt genen av.

– Jag har ju ärftligt av pappa, jag ser så fruktansvärt sliten och trött ut annars, har Bianca tidigare sagt i en vlogg.

Annons

Men nu har Bianca fått ett besked från läkaren och det är nu slut på allt som har med fillers under ögonen att göra.

– Jag var hos doktor Charles idag också på Victoriakliniken, som är han som lägger fillers och botox på mig. Jag lägger ju lite botox i pannan en gång per år typ, nej två gånger per år kanske. Och det gör jag legit bara för jag står framför kameran så mycket i tv, för jag har börjat störa mig på hur det ser så rynkigt ut när jag sitter i synk i Talang och sådär, säger Bianca i sin senaste vlogg.

Bianca om läkarens beslut: ”Du får absolut inte”

– Jo det jag skulle komma till, jag lägger ju då inte fillers under ögonen längre och nu börjar ju mina verkliga påsar, mörka pigment under ögonen, som jag är medfödd med komma fram, säger Bianca vidare i videon.

Läkaren ska då ha varit bestämd och förklarat varför Bianca inte får göra skönhetsingreppet.

– Han ba ’Nej, du får absolut inte lägga fillers under dina ögon’. 1 för att jag har jättehög tendens för att svullna upp och lägga på mig vätska i mitt ansikte och då blir det liksom bara jätte paffigt här. Och 2, du har inte så mycket kinder som kan väga upp dina fillers så därför kommer de rinna ner, säger Bianca och avslutar:

– Så that’s too bad. Annars älskade jag att lägga fillers under ögonen för det bara piggade upp.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons