Sigrid Bernsons lycka efter händelsen med Robins son William

Sigrid Bernson & Robin Bengtsson

Sigrid Bernson och Robin Bengtssons son William har en fin relation.
Nu berättar hon om lyckan efter den fina händelsen med sonen.
”Fina vänner”, skriver hon.

Sigrid Bernson är proffsdansaren som varit i offentligheten sedan hon började dansa i Let´s dance år 2011. Sedan dess har hon gjort succé även som artist med låtar som Skulle dö för dig och Patrick Swayze.

Under ett par år var hon även tillsammans med reality-profilen och programledaren Sami Badran efter att de fått upp ögonen för varandra under inspelningarna av Let´s dance. Under deras förhållande bjöd de ofta på skratt och bus på deras Youtube-kanal Samir & Sigrid, och det tidigare paret verkade minst sagt verkade njuta av varandras sällskap. Men i början av 2019 kom det det tråkiga beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Men allt händer av en anledningen och idag har både Sigrid och Samir hittat kärleken på nytt. Sedan två år tillbaka är Sigrid nämligen lyckligt kär i sångaren Robin Bengtsson, som även de träffades under Let´s dance, och idag bor de tillsammans i en villa i Vallentuna och verkar vara mer än lyckliga.

Relationen med Robins son William

Än så länge har Sigrid och Robin inga gemensamma barn, men från en tidigare relation har Robin sonen William. Han är idag sju år gammal och redan i början av Robin och Sigrids relation var det många som var nyfikna på dansarens relation till sonen. Men sedan paret flyttade till Vallentuna har William setts spendera en hel del tid i den nya villan, och Sigrid har många gånger uttalat sig om hur glad och tacksam hon är över att ha fått William i sitt liv.

LÄS OCKSÅ: Därför valde Phillipe Cohen att flytta – sanningen om beslutet att lämna Bianca

Sedan de lärde känna varandra har de hittat på mycket kul tillsammans, och så sent som för bara några dagar sedan la Sigrid upp en tillbakablick från en av deras fantastiska resor de gjort tillsammans. På bilderna ser vi Sigrid, Robin och William posera på kritvita stränder med turkost vatten - och av bilderna att döma kan man minst sagt förstå att hon minns tillbaka till tiden med ett leende på läpparna.

Sigrids lycka efter händelsen med sonen William

Men trots att de i nuläget inte kan resa till varmare breddgrader verkar det lyckliga familjelivet trots allt fortsätta. På Sigrids Instagram kan man nu se att hon tillsammans William och flera andra har haft en riktig härlig dag ute i den friska luften. På bilderna ser man hur de tillsammans med vänner grillar korv och kramar träd i varma vinterkläder. Under bilderna skriver hon:

”Trädkramare. En söndag med grillning i skogen och fina vänner.”

Och i kommentarsfältet är det många som avundas den härliga dagsaktiviteten men också Sigrid och Williams fina relation.

”Sigrid världens finaste och klokaste bonusmamma till lilla Wille. Du är ett föredöme för alla!”, skriver bland annat en följare.

”Så mysigt ni verkar ha det!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson stöttas av följarna efter tunga erkännandet

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans bröllopsplan med fästmön Julia Sundquist

Senaste nytt