TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sigrid om knepet som fick Samir på fall: "Gjorde det med flit"

22 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Sigrid Bernson föll för Samir Badran redan i början av "Let's dance" – och la i hemlighet upp en strategi för att få honom på fall. Nu avslöjar dansaren sitt lömska kärleksknep. – Jag kan erkänna att jag gjorde det med flit, säger hon.
Annons

Under årets säsong av ”Let’s dance” i TV4 var det två personer som stal allt fokus med sin påstådda romans. Sedan de började dansa ihop kantades Samir Badrans, 26, och dansaren Sigrid Bernsons, 28, relation av envisa kärleksrykten och kyssar i kulissernaI finalen pussades de också mitt på dansgolvet, framför kamerorna i direktsändning.

Men det var först i slutet av augusti som de båda tv-profilerna erkände att de var tillsammans. I en video på sin gemensamma Youtube-kanal bekräftade paret då att de var kära, men att de hållit det hemligt eftersom de inte visste om deras känslor för varandra var besvarade. Samir avslöjade också då att han hade börjat få känslor för Sigrid redan när “Let’s dance” pågick, men att han inte vågade visa dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När media skrev att vi var ihop, så var vi inte tillsammans. Jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig förrän en dag när vi var ensamma kvar i lokalen och jag satt med min mobil och kollade på ett par på Instagram. Så jag visade Sigrid en pussbild på dem. Helt plötsligt kommer Sigrid fram till mig och gav mig en puss. Då kände jag att hela mitt liv är klart, sa Samir Badran då i videon.

Annons

Kärlek och närhet – se de heta bilderna på paret

Och nu väljer även Sigrid Bernson att tala ut om känslorna under “Let’s dance”. I en ny video på deras kanal erkänner dansaren att hon föll för Samir Badran direkt och att hon la upp en dansant strategi för att snärja honom.

– Jag kan erkänna en sak. Jag tyckte väldigt mycket om Samir redan i början, men jag var väldigt osäker på vad han tyckte. Så jag kan erkänna att jag med flit gjorde koreografier åt oss där vi hade slut som var lite nära, om man säger så. Lite närmre än vanligt, säger Sigrid Bernson, skrattar och fortsätter:

– Jag erkänner att jag gjorde det med flit.

Sigrid Bernson avslutar också med att skicka en extra kärlekshälsning till sin pojkvän.

– Samir, jag vill säga att du verkligen inte är som någon annan, men det är det som är så himla underbart med dig. Du är världens bästa person, säger hon i videon.

Foto: IBL

Annons