Samir och Sigrid är ett par: ”Därför har vi inte berättat”

Att Samir Badran och Sigrid Bernson är ett par har varit Nöjessveriges kanske sämst bevarade hemlighet. Efter månader av spekulationer och rykten bekräftar nu äntligen de båda – på sin nystartade Youtube-kanal – att de är ett par. – Nu är vi tillsammans, säger Samir i klippet och kysser Sigrid.

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 28, träffades under inspelningen av TV4:s “Let’s Dance”. Efter pussar i tv och efter kyssar som fångats på bild på fester har det, för fansen, varit mer eller mindre klart att de båda är ett par. Men trots att paret åkt på kärlekssemester i Spanien och turnerat ihop i Sverige i sommar har deras relation inte bekräftats av dem själva – fram tills nu.

– Du är den snällaste jag nånsin träffat. Väldigt rolig, härlig, omtänksam. Och jättedriven. Det är jag sjukt impad av, säger Sigrid Bernson om Samir Badran på Youtube-kanalen.

Och känslorna är såklart besvarade.

– Hon var den bästa personen jag har träffat. Och söt, säger Samir om flickvännen Sigrid.

I det 14 minuter långa klippet berättar Samir om bakgrunden till att han fick Sigrid som danspartner i ”Lets Dance

– Jag ringde upp Tony Irving och sa ”Jag vill vara med i Lets Dance” Han svarade att han ”jo, jag fixar det och jag ska fixa den snyggaste tjejen till dig” och sa fixade han Sigrid Bernson.

Samir och Sigrid beskriver hur rykteskarusellen kring deras relation inte varit smärtfri, och hur de fått kämpa för relationen. Speciellt jobbigt var det när en bild där paret kysstes läckte ut i media.

– Jag sa att det var en segerkyss, men det var det inte. Men jag tyckte om Sigrid då. Men jag insåg också då att det var lite mer än bara dans, säger Samir.

Så varför har inte paret berättat om sin relation, trots att det mer eller mindre varit uppenbart att de varit ihop?

– Media skrev om oss och att vi var tillsammans. Jag ville inte ge media det här. Jag vill att mitt privatliv ska vara privat, men det helt jävla omöjligt, för folk började ta kort på oss, folk började filma oss och folk spekulerade i om vi var tillsammans, säger Samir och fortsätter:

– Vi var inte tillsammans då. Jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig förrän en dag när jag satt med min mobil och kollade på ett par på Instagram. Så jag visade Sigrid en pussbild på dem. Helt plötsligt kommer Sigrid fram till mig och gav mig en puss. Då kände jag att hela mitt liv är klart.

– Vi var ensamma kvar i lokalen, flikar Sigrid in om händelsen som kom att göra de båda till ett par.

Samir berättar om pussen och Sigrid beskriver den som snabb och hastig. Men nu är alltså paret ihop – även officiellt.

– Sen har det bara gått vidare därifrån. Nu är vi tillsammans. Så ni vet det allihopa, säger Samir och avslutar med att kyssa Sigrid.

Läs också: Sanningen avslöjad om Samir och Sigrids relation

Läs också: Samir och Sigrids heta resa – privata kärleksbilderna

Foto: IBL