TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Samir och Sigrids heta resa – privata kärleksbilderna

08 jun, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Samir Badran och Sigrid Bernson har åkt till Frankrike tillsammans. På Instagram visar "Let's dance"-profilen nu hur hon och Samir håller handen, kysser varandra och myser – samtidigt som hon avslöjar sanningen om den romantiska trippen.
Annons

Under årets säsong av “Let’s dance” i TV4 var det två personer som stal allt fokus med sin påstådda romans. Sedan de började dansa ihop kantades nämligen Samir Badrans, 26, och dansaren Sigrid Bernsons, 28, relation av envisa kärleksrykten och kyssar i kulisserna. I finalen pussades de också mitt på dansgolvet framför kamerorna i direktsändning.

Samtidigt har ingen av dem hittills velat bekräfta att de är ett par, utan menar att de är “vänner som har roligt tillsammans”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon är fett snygg och jävligt skön. Vi får se vad som händer, har Samir tidigare sagt till Hänt.

Men sedan igår har Sigrid Bernsons följare på Instagram fått se något som nu spär på romansryktena. Under tisdagen åkte Sigrid och Samir nämligen tillsammans iväg på en resa till Frankrike.

På Sigrids story har hon bland annat lagt upp bilder och videoklipp på när hon och Samir kysser varandra, håller handen i baksätet på en taxi och när Samir vilar sin hand på hennes ena bröst.

Annons

– Det är viktigt att spänna fast sig själv och sina medresenärer. Nu kommer du ingenstans, säger Sigrid i ett av klippen och filmar hur hon och Samir håller handen samtidigt som hon spänner fast dem båda med bilbälten.

Men trots kärleksmys, restaurangbesök och taxiresor så verkar trippen trots allt ändå inte vara någon regelrätt kärleksresa. På Instagram avslöjar nämligen Sigrid Bernson varför hon och Samir Badran egentligen befinner sig i Franrike tillsammans.

– Vi ska göra “Fångarna på fortet”, säger hon i sin Instagram-story.

Foto: IBL

Annons