TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Sanningen om Suzanne Reuter – därför tar hon avstånd från tv-erbjudanden

02 feb, 2021 
Suzanne Reuter
Efter att Suzanne Reuter presenterades som Ica-Stina har hon fått mycket uppmärksamhet. Men ibland kan det bli jobbigt med för mycket uppmärksamhet.
I en intervju har hon nu berättat varför hon normalt sett tackar nej till tv-program.
– Inte längre intressant, säger hon.
Annons
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet tillBrand logo
Här är allt om nya Ica-Stig och Ica-Stina – så gick avslöjandet till

Nu har beskedet äntligen kommit angående vilka som blir Loa Falkmans, 73, efterträdare som Ica-Stig – efter flera veckor av spekulationer.

Till svenska folkets stora förvåning var det alltså inte en ensam ersättare, utan två. Historien om Ica-Stig och hans butik har nu fått en helt ny vändning, i form av hans okända storasyster Ica-Stina.

"ICA-Stina är Stigs världsvana och självsäkra storasyster som, efter många års rundresande i världen, återvänder till butiken. Stina, som äger 51 procent av ICA-butiken, har mycket att säga till om som delägare och storasyster, något som kommer att märkas i kommande filmer från ICA", skriver Ica i ett pressutskick.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, sa Suzanne Reuter då i ett uttalande.

Icas ledtrådar hintade om Suzanne Reuter

Efter Ica-reklamernas ledtrådar kunde nog många tittare räkna ut att det skulle bli Björn Kjellman och Suzanne Reuter som var aktuella för rollen. Men det var nog inte lika många som hade på känn att det skulle bli de båda två.

Suzanne Reuter, Björn Kjellman
Nya Ica-Stig och Ica-Stina.

I Suzannes fall så kunde uppmärksamma tittare lista ut att vykortet från England hade med henne att göra, då vykortet hade motivet av en lastbil. Då kunde tittarna dra slutsatsen att Lorry betyder lastbil på engelska – vilket är samma namn som serien Suzanne varit med i.

Annons

Dessutom finns det en scen där kassapersonalen ropar ut "Lena Svensson till kassan tack", vilket är Suzannes roll i Svensson Svensson.

Därför tackar Suzanne nej till vissa program

Men i en intervju med DN berättar nu Suzanne att hon gärna tackar ja till roller – men inte program där man måste prata om sig själv och privatlivet.

– Att prata om jobbet är en sak, att prata om familj och privata händelser i livet är en helt annan, och det är inte längre intressant för mig. Varför skulle jag göra det? Vad vinner jag på det? Absolut ingenting, säger hon till tidningen.

Suzanne vill helt enkelt hålla sig borta från sammanhang där man måste prata om sig själv. Hon menar att publiken ska se henne för den roll hon spelar, inte för vem hon är på det privata planet.

– Så jag håller mig borta ifrån tv-program som Stjärnorna på slottet och andra program där man sitter runt bord och pratar. Jag håller mig till att göra roller och då vill jag att publiken ska se rollen, inte störas av en massa tankar om privata Suzanne som kladdar ner det arbetet, säger hon.

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Peter Gehrke

Annons