Sanningen bakom Nina Glimsells namn

Nina Glimsell

Nina Glimsell är realitysjärnan som varit med i både Paradise hotel och Celebrity Ex on the beach.
Nu avslöjar hon den okända sanningen bakom sitt efternamn.

Nina Glimsell är den svenska reality-profilen som blev känd för svenska folket efter att hon var med i Paradise hotel 2018. Tittarna kunde då se hur hon och reality-stjärnan Marcelo Pena fick upp ögonen för varandra, och ganska kort efter att de kom tillbaka till Sverige flyttade de ihop i en lägenhet i Stockholm. Men paret som på tv verkade vara så kära fick ett drastiskt avslut när Marcelo plötsligt bestämde sig för att packa väskan och ge sig iväg till Mexiko för att spela in Paradise hotel igen.

Josephine Qvists återförening med Mcuze

Detta uppskattades såklart inte av Nina, och efter att ha varit på lyxhotellet i Mexiko ett tag fick Marcelo sig plötsligt en chock. Nina som han trodde var kvar hemma i Sverige hade nämligen också checkat in på hotellet för att spela spelet. Som väntat blev det en hel del drama, och produktionen fick senare ta emot stark kritik för att de låtit Nina medverka i programmet då det var uppenbart att hon under den perioden inte mådde särskilt bra.

Men året efter gjorde Nina istället en stark comeback i det andra reality-programmet Celebrity Ex on the beach, och även denna gång började kärleken spraka för hennes del. Hon och Dennis Mlivic fick snabbt upp ögonen för varandra, och när de efter programmet gick ut och berättade att de blivit ett par var det inte många som blev förvånade. Men trots att det slog gnistor om paret inne i huset fungerade det inte lika bra i verkliga livet, och i slutet av juni kunde man läsa på deras Instagrams att de gått skilda vägar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter att hon medverkat i de populära programmen har hon nu fått en hel del fans och trogna följare som bryr sig och vill veta allt om hennes liv. Under en frågestund på Instagram avslöjar hon därför något som inte många visste om - nämligen den okända sanningen bakom hennes efternamn.

Nina Glimsell om sanningen bakom namnet

Det är under en frågestund på Instagram som Nina får en fråga om hennes föräldrars ursprung, och när hon svarar på frågan passar hon även på att avslöja sanningen bakom hennes efternamt. Till en bild på henne och mamma Violeta skriver hon:

”Båda mina föräldrar är från Balkan. Mamma är serb från Bosnien och pappa serb.”

Hon fortsätter.

”Glimsell är inte vårt efternamn men vi använde det när vi hade skyddad identitet.”

Nina står idag skriven som Nina Udovicic.

LÄS OCKSÅ: Sara Bolay och Nina Glimsells relation idag – efter storbråket

LÄS OCKSÅ: Dennis Mlivic om kärleken efter uppbrottet från Nina Glimsell

SENASTE NYTT!