Sara Bolay och Nina Glimsells relation idag – efter storbråket

Sara och Nina.

I Celebrity Ex on the beach rök de ihop rejält.
Nu berättar Sara Bolay hur hennes och Nina Glimsells relation är idag.
Slå på ljud

I våras sändes Celebrity Ex on the Beach, vilket blev den åttonde säsongen av programmet. Det var en stjärnspäckad säsong med allt ifrån Paradise hotel-vinnare till Ex on the Beach-legender. Bland annat var tv-profilen Nina Glimsell, 26, med i vårens säsong. Hon blev ett känt ansikte för svenska folket när hon 2018 medverkade i Paradise hotel.

I programmet blev det en hel del drama i huset i Brasilien, då flera av deltagarna har starka personligheter och gärna uttrycker sina åsikter. Bland annat rök Nina ihop med Sara Bolay, 28. Det var då ett stort bråk och tv-profilerna verkade då vara väldiga ovänner.

Nu när Sara har en frågestund på sin Instagram får hon frågan hur hennes relation är med Nina idag, efter deras bråk. Sara svarar då att de inte har någon kontakt, men att de när de var vänner hade oerhört roligt tillsammans.

”Vi har ingen kontakt idag. Jag och Nina var ride or die första veckan i Brasilen men sen blev vi Harry Potter och Voldemort. Haha nej men sen brast det och tog en rejäl vändning. Man kan säga såhär, fy helvete vad jag och Nina skrattade tillsammans den veckan. Ni vet vi fick sixpack och grejer, det var helt sjukt ska inte ljuga”, skriver Sara.

Sara säger till Hänt att anledningen till att de inte är vänner inte handlar om att de är olika, utan tvärtom.

”Snarare för lika”, skriver hon i ett meddelande.

Sara och Haidars relation

Men det uppstod mer än bråk i huset, det blev även en och annan romans.  Några som fattade lite extra tycke för varandra var bland annat Sara och Haidar Juma, 28. Tv-profilerna hade inte träffat varandra tidigare, men efter inspelningen av programmet började de hänga även hemma i Sverige och ganska snart stod det klart att de två var ett par.

Men nyligen gick båda ut med att det är slut. Haidar skrev om uppbrottet på Instagram:

“Sorry för att jag har varit dålig på att svara & uppdatera på sista tiden. Anledningen är att jag & S inte är tillsammans längre”, skrev han och fortsatte:

“Jag tycker det är väldigt tråkigt att det blev såhär och jag ska försöka läka och bearbeta allt. Hoppas ni har lite mer förståelse nu.”’

Han berättade även för Hänt hur han mådde.

“Jag är lite uppriven och sårad. Men försöker komma tillbaka”, skrev han.

Hänt har sökt Nina Glimsell. 

FOTO:

LÄS OCKSÅ: Nina Glimsells nya Instagram-plan efter frånvaron

LÄS OCKSÅ: Nina Glimsell bryter tystnaden efter uppbrottet från Dennis Mlivic

SENASTE NYTT!