Nina Glimsell bryter tystnaden efter uppbrottet från Dennis Mlivic

Nina Glimsell bryter tystnaden – efter plötsliga uppbrottet från Dennis Mlivic

Nina Glimsell och Dennis Mlivic fann varandra i höstas under inspelningarna av Celebrity Ex on the beach. Men förra veckan berättade de att kärlekssaga fått ett slut.
Efter en paus från sina sociala medier är Nina nu tillbaka.

Tv-profilerna Nina Glimsell och Dennis Mlivic träffade varandra för första gången under höstens inspelningar av Celebrity Ex on the beach, och det dröjde inte många timmar innan de fick upp ögonen för varandra.

Tittarna kunde sedan dag ett följa deras kärleksresa, och att kärleken fortsatte spira efter inspelningarna chockade nog ingen som följt programmet. Bara en månad efter att deltagarna kommit hem från inspelningarna i Brasilien så packade Nina och Dennis sina väskor igen för att backpacka och resa runt i Asien – något deras följare flera månader senare fick ta del av på Youtube, eftersom att de först var tvungna att hålla sin relation hemlig.

Men trots att vi kunnat ta del av deras enorma kärlek till varandra på Instagram och Youtube så fick relationen ett plötsligt slut.

Nina och Dennis om uppbrottet

I ett varsitt inlägg på Instagram berättade Nina och Dennis förra veckan att de gått skilda vägar.

Det är inte lätt att gå ut med detta, men jag och Dennis har valt att gå skilda vägar. Det går inte att beskriva hur ont det gör och jag hoppas hela tiden att jag ska vakna upp ur en mardröm för det var såklart inte det här jag ville eller någonsin trodde”, skrev Nina, och Dennis i sin tur förklarade att de skiljts åt som vänner.

Vi skiljs åt som vänner och det är inget särkilt som har hänt utan ibland är tiden inte rätt helt enkelt. Oavsett hur ont det gör i kroppen nu kommer jag uppskatta våra 9 månader tillsammans”, skrev Dennis.

Nina bryter tystnaden

Efter uppbrottet har Nina varit frånvarande från sina sociala medier, det har inte kommit ut något nytt på varken Instagram eller Youtube – förrän nu. I en längre video på sin Instagram story berättar hon varför hon varit borta, och att hon nu är tillbaka.

– Okej, jag är tillbaka. Och som ni förstår har jag behövt en lite paus här ifrån och bara umgåtts med familj och vänner, jag har uppskattat det så mycket, säger hon i sin Instagram story, samtidigt passar hon på att tacka sina följare för alla fina meddelanden och allt stöd hon fått efter att hon berättade att relationen med Dennis fått ett slut.

Hon fortsätter.

– Med det sagt vill jag försöka komma tillbaka här lite mer, komma tillbaka till rutiner.

Hon delade även ett inlägg på Instagram för att berätta för sina följare att hon är tillbaka efter sin paus, och bland kommentarerna går det att se många glada följare.

https://www.instagram.com/p/CCHGA4pHA-M/

Då kommer Nina tillbaka till Youtube

Hon planerar även att komma tillbaka till Youtube som vanligt igen. Efter att en av hennes följare undrat över hennes Youtube-comeback berättar hon att hon snart är tillbaka.

”Ska du börja med Youtube snart igen?” undrar personen och Nina svarar:

”Ja, kommer video på söndag!”

FOTO: Youtube

SENASTE NYTT!