TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sanningen om Bianca Ingrossos uppbrott från Phillipe Cohen – följarnas vädjan

27 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Tv-profilen Bianca Ingrosso har en silvrig klänning.
Nyligen kom nyheten att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut. Rykten om parets uppbrott kom dock månader innan det bekräftades. Nu vädjar följarna att paret inte ska bli tillsammans igen.
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Efter nästan tio år i ett av- och på-förhållande är Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, inte längre ett par. Uppbrottet var något som Bianca nyligen bekräftade för sina följare.

Det har länge spekulerats i att paret gjort slut eftersom att de inte synts tillsammans, varken under midsommarfirandet eller när Bianca har varit på semester har Phillipe saknats.

Biancas första ord om uppbrottet – avslöjar vilda singellivet

– Bibbi är singel, alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra, det är helt fucking otroligt!, säger Bianca i videon.

Hon berättar även om sitt nya liv som singel och de nya vanorna hon har fått.

– Jag ska på fest snart, jag har absolut varit på fest varje dag, inte för att dricka och så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar, livet är på fucking topp!, fortsätter Bianca.

Annons

Men det har inte bara varit en dans på rosor, i videon berättar hon om den tuffa tiden och att det nu har fått en vändning.

– Ni vet ju att jag har varit väldigt ”heartbroken” väldigt många gånger och har haft svårt att ta mig ur hjärtesorgen, men jag har något enormt pirr i hela min kropp, säger Bianca och fortsätter:

– Men så är det ju, när negativa energier försvinner, så finns det bara positiva energier kvar.

Sanningen om uppbrottet – följarnas vädjan

Det har gått en tid sedan nyheten om att Bianca och Phillipe valt att gå skilda vägar. Ryktet om uppbrottet kom dock långt innan paret bekräftade att de inte längre är tillsammans.

Trots att Bianca är flitig med att uppdatera sina sociala medier har inte Phillipe synts till i hennes Instagram flöde sedan i mars. Inte heller Phillipe har lagt upp en bild på sin numera ex-flickvän sedan alla hjärtans dag.

Annons

Och det skulle kunna vara precis som många har spekulerat att de hade gjorde slut, men valde att vänta tills de berättade om uppbrottet.

Paret har ju trots allt hittat tillbaka till varandra tidigare, men nu vädjar Biancas följare på hennes sociala medier att komma över Phillipe en sista gång.

”Så glad att du mår bra. Ta aldrig tillbaka Phillipe, du behöver inte honom. Finns massor av bra män som vill ha dig trots att de inte kände dig innan din ”resa”!! Du kan ju frysa in lite ägg och sen bara chilla!”, skriver en följare under Youtube-videon.

”Låter mer som att Phillipe eller hur han stavas inte är bra för dig. Och att ni inte är menade för varandra. Hoppas ni inte hittar tillbaka till varandra för ditt egna bästa och ditt mående.”, skriver en annan.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

Annons