Sanningen om Bianca Ingrossos uppbrott från Phillipe Cohen – följarnas vädjan

Tv-profilen Bianca Ingrosso har en silvrig klänning.

Nyligen kom nyheten att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjort slut. Rykten om parets uppbrott kom dock månader innan det bekräftades. Nu vädjar följarna att paret inte ska bli tillsammans igen.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

Efter nästan tio år i ett av- och på-förhållande är Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, inte längre ett par. Uppbrottet var något som Bianca nyligen bekräftade för sina följare.

Det har länge spekulerats i att paret gjort slut eftersom att de inte synts tillsammans, varken under midsommarfirandet eller när Bianca har varit på semester har Phillipe saknats.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas första ord om uppbrottet – avslöjar vilda singellivet

I Biancas senaste Youtube-video berättar hon om att hon nu efter uppbrottet från Phillipe mår mycket bättre.

– Bibbi är singel, alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra, det är helt fucking otroligt!, säger Bianca i videon.

Hon berättar även om sitt nya liv som singel och de nya vanorna hon har fått.

– Jag ska på fest snart, jag har absolut varit på fest varje dag, inte för att dricka och så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar, livet är på fucking topp!, fortsätter Bianca.

Men det har inte bara varit en dans på rosor, i videon berättar hon om den tuffa tiden och att det nu har fått en vändning.

– Ni vet ju att jag har varit väldigt ”heartbroken” väldigt många gånger och har haft svårt att ta mig ur hjärtesorgen, men jag har något enormt pirr i hela min kropp, säger Bianca och fortsätter:

– Men så är det ju, när negativa energier försvinner, så finns det bara positiva energier kvar.

Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Se klippet här!

Sanningen om uppbrottet – följarnas vädjan

Det har gått en tid sedan nyheten om att Bianca och Phillipe valt att gå skilda vägar. Ryktet om uppbrottet kom dock långt innan paret bekräftade att de inte längre är tillsammans.

Trots att Bianca är flitig med att uppdatera sina sociala medier har inte Phillipe synts till i hennes Instagram flöde sedan i mars. Inte heller Phillipe har lagt upp en bild på sin numera ex-flickvän sedan alla hjärtans dag.

Och det skulle kunna vara precis som många har spekulerat att de hade gjorde slut, men valde att vänta tills de berättade om uppbrottet.

Paret har ju trots allt hittat tillbaka till varandra tidigare, men nu vädjar Biancas följare på hennes sociala medier att komma över Phillipe en sista gång.

”Så glad att du mår bra. Ta aldrig tillbaka Phillipe, du behöver inte honom. Finns massor av bra män som vill ha dig trots att de inte kände dig innan din ”resa”!! Du kan ju frysa in lite ägg och sen bara chilla!”, skriver en följare under Youtube-videon.

”Låter mer som att Phillipe eller hur han stavas inte är bra för dig. Och att ni inte är menade för varandra. Hoppas ni inte hittar tillbaka till varandra för ditt egna bästa och ditt mående.”, skriver en annan.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN