LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Följarnas romansspekulationer – efter Bianca Ingrossos nya bild

13 aug, 2022 
Senaste månaderna har följarna spekulerat i Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens förhållande.
Många tror att paret har gått skilda vägar i tysthet.
Nu syns Bianca med en manlig profil – något som leder till frågor om romans!
Annons
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangenBrand logo
Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, tros ha gått skilda vägar efter drygt åtta år i ett så kallat av- och på-förhållande.

Sedan någon månad tillbaka har paret synts allt mindre ihop i sociala medier, vilket följarna tolkat som ett tecken på uppbrott. Spekulationerna har fått nytt liv den senaste tiden, då Bianca och Phillipe inte tillbringat semestern tillsammans.

Bianca har dessutom slutat följa Phillipe på plattformen Instagram. En ganska talande detalj! Varken Bianca eller Phillipe har bekräftat uppbrottsryktena.

Men det är inte bara ett eventuellt uppbrott som är objekt för följarnas spekulationer. Nu tisslar de och tasslar om entreprenörens påstådda nya romans också ...

Annons

Bianca Ingrossos vilda festkväll med Oliver Strige

Under helgen har Bianca befunnit sig i Phillipes hemstad Göteborg för intensiva festligheter. Det är under musikfestivalen Way out west som hon tillbringar vilda festkvällar med, bland annat, de nära influencervännerna Alice Stenlöf, 26, och Emilio Araya, 27. Kanske är hon där som nybliven singel?

I de otaliga sociala medie-uppdateringarna från de tre profilerna florerar dessutom andra kända profiler, som alla festar tillsammans med sällskapet.

En av de profiler som synts mycket är Paradise hotel-profilen Oliver Strige, 28. Oliver och Bianca har dessutom ett intimt förflutet, som Bianca tidigare har berättat om.

– Ja men okej, vi hade inga kläder på oss när vi vaknade då, så båda bara: ”Hade vi sex, eller nej det vet jag inte eller?”, berättade hon i podcasten Två meter dumheter förra året.

Oliver ska dessutom ha synts flitigt i Biancas kommentarsfält under den senaste tiden. De flirtiga kommentarerna har bidragit till spekulationerna kring ett eventuellt uppbrott mellan Bianca och Phillipe.

Följarnas romansspekulationer – efter Bianca Ingrossos nya bild

Men det är inte den före detta flamman Oliver Strige som spås vara Biancas nya romans. Nej, intresset hos Instagram-följarna pikade när Bianca under lördagen publicerade en kärleksfull bild föreställande henne själv och en annan manlig profil.

Annons

Bianca hade inledningsvis skrivit ”Han och jag” som bildtext under inlägget, rapporterar Nyheter24. Hon ska senare ha ändrat bildtexten till ”My bitch is gay”, så som den läses nu. Men den första bildtexten undgick inte följarna och bidrog snabbt till romansspekulationer i kommentarsfältet mellan Bianca och den mystiska mannen på bilden.

Nya kärleken?”, ”Är de ett par?”, ”Tjusigt par”, ”Har jag missat något nu. Har du en ny kille?” lyder några av kommentarerna.

Vem är han då? Mannen i bilden tillsammans med Bianca är ingen mindre än Ludvig Tungården, 22. Han är lillebror till bloggaren och entreprenören Petra Tungården, 34.

Även Bianca och Ludvig har ett förflutet sedan tidigare. Under en kräftskiva förra sommaren delade de en het kyss. Varpå Bianca förklarade för oss på Hänt att kyssen inte var av det romantiska slaget:

– Det är en av mina bästa killkompisar som är gay, sade hon då.

Vi kan konstatera att relationen dem emellan är på ett vänskapligt plan. Men roligt ser de ut att ha ihop i alla fall!

FOTO: Youtube, Instagram

Annons