TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos första ord om vilda singellivet – efter uppbrottet från Phillipe

25 aug, 2022 
André Färnsveden
Bianca och Phillipe
Biancas och Phillipes ryktade uppbrott bekräftades nyligen.
Nu talar influencern ut om det nya singellivet för första gången.
Läs hennes ord här!
Annons
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe CohenBrand logo
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

Efter en lång sommar av spekulationer kring uppbrottet mellan Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, är det nu bekräftat att paret gör slut, igen. Paret har haft en av och på förhållande i över tio år och har nu splittrats ännu en gång.

Ryktena började redan under sommarens första månader då Bianca och Phillipe inte syntes till ihop och inte heller firade midsommar tillsammans, som de gjort tidigare år. Bianca åkte även på flera resor under sommaren utan Phillipe.

Sedan slutade Bianca följa pojkvännen på Instagram, innan hon för några dagar sen bekräftade att hon var singel.

Bianca bekräftar uppbrottet för följarna efter singelfrågan

Under en frågestund på Instagram frågade en av Biancas följare om hon var singel. Bianca svarade på frågan med ett ”Ja” följt av ett hjärta. En annan fråga var hur hon mådde till vilket Bianca gav ett ärligt svar.

Annons

Fina ni som frågar. Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv.”, skrev Bianca på Instagram.

Och nu har Bianca även publicerat sin första vlogg på Youtube sedan hon offentliggjorde uppbrottet från Phillipe.

Bianca Ingrossos första ord om vilda singellivet

I den nya vloggen med titeln Dags för nya äventyr, inleder Bianca med en inspelning från början av juli där hon berättar att hon inte mått så bra.

– Det är inte den lyckligaste Bianca som vloggar idag, börjar hon med och fortsätter:

– Det har hänt mycket med mitt privatliv och jag är lite smått utmattad. Min kropp är trött, mitt huvud är trött, mitt hjärta är helt slut.

Annons

Vloggen tar sedan en annan vändning och spolas fram till augusti – Ingrosso förklarar då att hon nu mår bättre än någonsin och är nybliven singel.

– Bibbi är singel, alltså så jävla roligt. Och jag har typ aldrig mått så här bra, det är helt fucking otroligt!, säger Bianca.

Vidare berättar hon om sina nya vanor som singelkvinna.

– Jag ska på fest snart, jag har absolut varit på fest varje dag, inte för att dricka och så utan för att jag måste dansa varje dag. Jag startar liksom varje morgon här med musik och dansar, livet är på fucking topp!, säger Bianca i vloggen.

Första orden om känslorna kring uppbrottet

Senare i vloggen går Bianca till hårspecialisten Sofia Trotz, 28, och talar ut om det nya singellivet ännu en gång.

– Jag har berättat för dem att jag är nybliven singel ju, säger Bianca.

– Jag har känt dig i fyra år och jag har aldrig sett dig så redo och så singel någonsin. Jag sa det det till någon i går, alltså Bianca, det är en ny person!, svarar Sofia.

Annons

Bianca vänder sig mot kameran och berättar om den tuffa tiden som har varit.

– Ni vet ju att jag har varit väldigt ”heartbroken” väldigt många gånger och har haft svårt att ta mig ur hjärtesorgen, men jag har något enormt pirr i hela min kropp, säger Bianca och fortsätter:

– Men så är det ju, när negativa energier försvinner, så finns det bara positiva energier kvar, säger Bianca avslutningsvis i samtalet med Sofia.

”Negativa energier”, är det möjligtvis Phillipe hon pratar om? Av vilken anledning ex-paret gjorde slut är fortfarande okänt, men vi gläds av att höra om Bianca nyfunna lycka!

FOTO: discovery+

Annons