Sanna Nielsen bekräftar lyckan – visar upp nya uppdraget

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen lämnade Allsång på Skansen förra sommaren.
Nu visar hon upp sitt nya uppdrag på sin Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsens hemliga möte med Dramaten stjärnan
0:47

Efter reklamen: Sanna Nielsens hemliga möte med Dramaten stjärnan

(0:47)

Slå på ljud

Sanna Nielsen, 38, var mellan 2016 och 2022 programledare och ansiktet utåt för det älskade programmet Allsång på Skansen.

Hon tar över Allsång på Skansen – efter Sanna Nielsen

Efter 6 år valde Sanna att lämna över stafettpinnen. Något hon skrev om på sin Instagram.

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket, skrev Sanna och fortsatte:

”Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till men känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar…Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans.Tillsammans med er kära publik.Tack för förtroendet”

Inför årets säsong bekräftades det av artisten och realityprofilen Pernilla Wahlgren, 55, skulle ta över i tv-rutan.

Sanna Nielsens bekräftar nya uppdraget för följarna

Nu visar Sanna upp sitt nya jobb på sin Instagram.

Hon skriver om sin medverkan i Stjärnorna på slottet, som ska sändas på SVT:

”Efter varje frukost, lunch, middag och aktivitet så spelar vi in synkar där vi sammanfattar och kommenterar det vi har fått berättat för oss eller vad vi har gjort. Efter sista synken varje kväll är man rätt mör. Än en gång har det varit en helt otrolig dag! Det är många intryck som ska landa och jag kommer somna som en stock. Tack för idag!!!”, skriver hon på plattformen.

För ungefär en månad sedan bekräftades det vilka kända personer som skulle ta sig till Bäckaskog Slott och spela in en ny säsong av Stjärnorna på Slottet.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN