Sanna Nielsens stöd från kärleken Joakim Ramsell bakom kulisserna

30 jun, 2021 
Sanna Nielsen, Joakim Ramsell
Sanna Nielsen väntar sitt första barn ihop med pojkvännen Joakim Ramsell. Under premiären av Allsång på skansen fanns han med i kulisserna för att stötta sin kärlek.
Annons
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen
Fem saker du kanske inte visste om Sanna Nielsen

Artisten och programledaren Sanna Nielsen, 36, och kärleken Joakim Ramsell, 48, har varit ett par i flera år. För ett år sedan flyttade de från sin tvårummare i Årsta till en stor villa med tomt i Tyresö, strax utanför Stockholm.

Nu väntar de sitt första barn tillsammans och lyckan är total! Sanna har däremot tidigare förklarat att hon inte vill prata allt för mycket om gravidlyckan – då det är något hon vill hålla för sig själv och pojkvännen.

Inför premiären av Allsång på skansen var det en exalterad Sanna Nielsen som tog plats på scenen. Även artisterna verkade väldigt glada över att vara på plats, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det äntligen fick vara publik på plats! Reglerna kring publiken och biljetterna har dock kommit att ifrågasättas.

Publik var på plats under premiärkvällen

Den här säsongen av Allsång på skansen blir den sjätte för Sannas del och premiärkvällen till ära gästades hon av en rad artister. Bland andra Lisa Nilsson, Molly Sandén och Anis Don Demina & Sami. Efter sändningen fick Molly Sandén ta över allsångsscenen och köra ännu mer allsång och sin ljuvliga musik.

Annons

Det märktes att Sanna var glad över premiären, faktum är att hon inte kunde hålla tårarna tillbaka när hon tidigare på dagen hade gästat SVT Morgonstudion.

– Åh gud, nu börjar ögonen rinna här för solen skiner så mycket. Men jag njuter så mycket av den här sommaren och ha med mig den lilla kulan på det här äventyret och sen får vi se. Gud, jag börjar verkligen på riktigt gråta, det är underbart, sa Sanna i programmet efter frågan om graviditeten.

Sannas okända stöd bakom kulisserna

Under programmet var det däremot en skinande glad Sanna och tårarna var som bortblåsta. Kanske hade det att göra med att hon hade ett otroligt stöd på plats bakom kulisserna. Nämligen pojkvännen Joakim Ramsell.

– Han tycker att det här är lika roligt som jag tycker så det känns fantastiskt att få ha med honom här backstage. Och kanske till och med även i publiken, säger hon till Expressen.

Annons

Sanna poängterar också att ingen behöver vara orolig för hennes mående, hon är bara i sin gravidbubbla och den vill hon njuta av!

– Jag är i min gravidbubbla och jag mår jättebra. Ingen behöver vara orolig. Allting flyter på som det ska, säger Sanna till Expressen.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons