LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen om att vara ifrån sonen: ”Han ville inte prata med mig”

05 jan, 2024 
Sanna Nielsen
I somras var Sanna Nielsen iväg en vecka för att spela in Stjärnorna på slottet.
För Expressen berättar artisten nu att hon knappt lyckades få tid att säga hej till sonen Gibson under denna tid.
– Då ville han inte prata med mig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

Det är främst i Allsång på Skansen som vi fått se artisten Sanna Nielsen, 39, de senaste åren. Nu senast var det istället Pernilla Wahlgren, 56, som ledde det folkkära programmet, efter att Sanna bestämt sig för att istället tillbringa sina somrar ihop med familjen.

Sanna blev nämligen mamma till sonen Gibson, 2, i oktober 2021. Trots att det var ett tag sedan han kom till världen har vi fått se väldigt lite av den lilla pojken. När Hänt träffade Sanna Nielsen inför premiären av Stjärnorna på slottet berättade hon om beslutet att inte visa upp Gibson i sociala medier.

– Jag är väldigt mån om att han ska få vara privat och han ska få välja själv om han vill bli visad på bild eller inte. Han är två år och har ingen aning om världen där ute, det är mitt jobb och hans pappas jobb att guida honom igenom det och skydda honom så gott vi kan, sa hon då.

Sanna Nielsen om tiden ifrån Gibson under Stjärnorna på slottet

Sanna är alltså en av deltagarna i årets upplaga av SVT:s Stjärnorna på slottet. I en ny intervju med Expressen förklarar hon att den barnfria veckan bara flög förbi – men att det var svårt att få tid att säga hej till Gibson.

Annons

– Tiden gick så fort. Jag fick facetajma på kvällarna, men då sov Gibson. På morgonen hade jag några minuter med honom, men då ville han inte prata med mig. Det var sommar, fullt ös och han ville leka.

Trots att det kanske inte var helt enkelt att få tag på familjen under tiden hon var borta verkar det som att Sanna Nielsen är väldigt nöjd med sin medverkan i programmet.

– Det var helt fantastiskt. Det var en vecka som var omtumlande, vacker, rolig, känslosam. Det var allt i ett och det bästa var att få träffa de andra stjärnorna som blev ett gäng kompisar direkt, sa hon till Hänt på pressträffen.

Stjärnorna på slottet sänds i SVT klockan 20.00 på lördagar.

FOTO: SVT, Instagram

Annons