ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsens beslut för Gibsons uppväxt: ”Skydda honom”

11 dec, 2023 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen är aktuell som en av deltagarna i Stjärnorna på slottet.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om sin uppväxt och det beslut hon fattat för sonen Gibson.
– Det är mitt jobb och hans pappas jobb att guida honom igenom det och skydda honom så gott vi kan, säger Sanna till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley ClampBrand logo
Sonja Aldén om återföreningen med Sanna Nielsen och Shirley Clamp

Sanna Nielsen, 39, slog igenom redan i ung ålder. Framgångarna har varit många och de senaste åren har vi sett henne som programledare för Allsång på Skansen. Men i år var första året som hon lämnade över stafettpinnen till Pernilla Wahlgren och istället kunde tillbringa sommaren med familjen.

Sanna Nielsen om tuffa uppväxten – talar ut i Stjärnorna på slottet

Vid årsskiftet kommer svenska folket få se Sanna i ett helt nytt format än tidigare. Hon är då aktuell i Stjärnorna på slottet tillsammans med Mark Levengood, Pernilla Wiberg, Marcus Samuelsson och Caroline Af Ugglas. I en intervju med Hänt berättar nu Sanna om känslorna över inspelningen.

Annons

– Det var helt fantastiskt. Det var en vecka som var omtumlande, vacker, rolig, känslosam. Det var allt i ett och det bästa var att få träffa de andra stjärnorna som blev ett gäng kompisar direkt, säger hon.

Var det självklart att tacka ja?

– Det var ganska självklart för mig att tacka ja för jag älskar det här programmet. jag tycker det är fantastiskt och inspirerande att få se.

Beslutet för sonen Gibson efter tuffa uppväxten: ”Skydda honom så gott vi kan”

I programmet kommer Sanna bland annat att prata om hur det var för henne att slå igenom redan som barn. Framgångarna kom nämligen att leda till en tuff skolgång.

– Själva upplevelsen utav att bli offentlig och sjunga så pass tidigt var bara roligt. Men det är klart att jag tror inte jag förstod vilken torktumlare som jag hade hamnat i, när jag var så liten. Jag tror det var ganska bra för jag var så skyddad av management, skivbolag och mamma och pappa då när jag va liten, säger Sanna och fortsätter:

Annons

– Sen blev det tuffare då när jag började högstadiet och alla kände igen en och folk sa att man ska inte tro att man är någon. Så som det är när man bor i en liten by och det kommer jag prata mycket om, det blir starkt och det är klart att det präglar en.

På grund av Sannas egna erfarenheter har hon fattat ett beslut för Gibson, nämligen att han ska leva utanför offentligheten.

– Jag är väldigt mån om att han ska få vara privat och han ska få välja själv om han vill bli visad på bild eller inte. Han är två år och har ingen aning om världen där ute, det är mitt jobb och hans pappas jobb att guida honom igenom det och skydda honom så gott vi kan, säger Sanna till Hänt.

Premiären för Stjärnorna på slottet går av stapeln den 30 december på SVT.

FOTO: TT

Annons