Sanna Nielsen väntar barn med Joakim Ramsell – berättar om lyckan

Sanna Nielsen gravid

Sanna Nielsen ska bli mamma. Nu berättar hon om den stora lyckan.
”Jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skriver hon.
Allt om Sanna Nielsen
Slå på ljud

Sanna Nielsen och kärleken Joakim Ramsell har varit ett par i flera år och än idag verkar kärleken spraka mellan det fina paret. Men snart kommer det inte bara vara de som bor i villan ute i Tyresö. I ett inlägg på Instagram avslöjar Allsång på Skansen-profilen nämligen nu att hon och Joakim väntar barn.

Sanna Nielsen om relationen till Joakim Ramsell – så får de det att funka

På grund av sina jobb har Sanna och Joakim tvingats vara ifrån varandra en hel del under deras relation, men distansen har aldrig varit något som har varit ett hinder för dem utan snarare tvärtom.

– Vi är så vana eftersom vi båda jobbar på två olika håll, så har vi haft det sedan dag ett, och det har fungerat jättebra, har Sanna bland annat sagt i en intervju med Expressen.

När paret gästade Malou efter tio i TV4 för ett tag sedan pratade hon även om deras kärlek och hur hon tror det kommer sig att de hållit ihop så länge.

– Det är så fantastiskt för efter tolv år med ”Jocke”, jag tycker att jag känner honom ganska bra och han känner mig väldigt bra, men det finns fortfarande saker som jag blir så här inför: ”Jaha, är du så?”. Och det tycker jag är så skönt, det finns alltid nya grejer att lära känna hos varandra, säger hon i programmet innan hon fortsätter med att berätta vad det är som gör att de fortfarande håller ihop:

– Framförallt en ömsesidig respekt för varandra. Även om vi lever ett liv tillsammans och vi har vår lilla familj, så är vi också två egna individer. Båda två förändras och utvecklas på vägen, och vi måste låta varandra göra det också.

Men efter så många år ihop är det nu dags för Sanna och Joakim att gå in i ett nytt kapitel med varandra. Tillsammans med sin stora kärlek väntar sångerskan nu deras första barn.

Sanna Nielsen är gravid – berättar om bebislyckan

Det är i ett inlägg på Instagram som hon avslöjar den stora nyheten. Under en bild på sig själv och den stora magen skriver hon nämligen:

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än...Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel Vill säga stort grattis till alla mammor på mors dag och ett extra grattis till min egen mamma som gett mig livet och så mycket kärlek.”

Och i kommentarsfältet väller det in gratulationer från både kollegor, vänner och följare.

”Oiiiiiiii!!! Jag är så lyyyyyyyycklig för den där fina magen! För dig och Jocke!”, skriver bland annat Linda Bengtzing.

Och även Magnus Carlsson har skickat sina varmaste hälsningar till sångerskan.

”Åååh grattis!!”, skriver han följt utav flera röda hjärtan.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om kroppsförändringen efter graviditeterna

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens relation med Christian Bauer

FRÅN FÖRSTASIDAN