Sanna Nielsen stoppas från Allsång på Skansen – stora förändringen

Sanna Nielsen

Sanna Nielsen har varit programledare för Allsång på Skansen i många år.
Men i år kommer vissa saker att vara lite annorlunda.
Läs här!
0:55

Efter reklamen: Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna Nielsen

(0:55)

Det var i maj förra året som Allsång på Skansen-profilen Sanna Nielsen avslöjade att hon skulle bli mamma för första gången.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon då under en bild på Instagram.

Snabbt vällde gratulationerna in och i höstas kunde Sanna och sambon Joakim Ramsell äntligen meddela att sonen Gibson kommit till världen. Vilken lycka!

Sedan dess har Sannas följare på Instagram fått ta del av en hel del bilder på den lille sonen. Under fars dag passade hon även på att hylla sin sambo för den fina pappa han är.

”Jag är så tacksam över dig och så lycklig över att vår son har en så fantastisk pappa. Du släpper allt så fort du ser eller hör honom. Du är pappa älskling…Vår lille kille är så trygg med dig och älskar dig så mkt”, skrev hon då.

Sanna avslöjar sanningen bakom det ovanliga namnvalet

Men hur kommer det sig att sonen heter just Gibson? Sanningen är att det faktiskt finns en rolig historia bakom beslutet. För Expressen berättar Sanna om det hela.

– Hans pappa spelar gitarr och spelar på en Gibson (gitarrmärke reds. anm). När vi helt plötsligt bara såg det namnet på gitarren så bara ”fan, vilket coolt namn”. Jag var gravid och alltihopa och vi visste inte vilket kön det skulle bli och så där. Så vi sa att det kanske blir en Gibson och sedan när han kom ut så bara ”ja, men det är klart att det är en Gibson!”, berättar hon.

David Lagercrantz om relationen till Carola Häggkvist efter Stjärnorna på slottet

Se klippet här!

Sanna Nielsen stoppas från Allsång på Skansen

Sanna har varit programledare för Allsång på Skansen i många år nu och är en väldigt omtyckt sådan. Även i år kommer vi att få se henne på den berömda scenen, men vissa förutsättningar har ändrats sedan sist.

För tidningen berättar hon nämligen att hon inte kommer att kunna repa lika mycket i sommar på grund av att hon nu är mamma. Men hon känner ingen oro inför det, tvärtom så verkar hon väldigt nöjd med situationen.

– Jag tycker att det här är ännu roligare nu, jag har fått mer passion för det på något sätt för att jag vill visa honom att kärleken kan vara stor till sitt yrke och så som man väljer att leva, säger hon och fortsätter:

Exklusivt
Ullared-Marittas oro för Gunnel efter sjukdomsbesked: ”Väntar på att..”

– Samtidigt så vet jag ju att jag inte kommer kunna repa hundra procent i sommar eftersom jag har en liten som vill ha uppmärksamhet och det viktigaste är han. Då kanske det blir så att det blir lite fel i direktsändning för att jag inte har lärt mig allting utantill eller att jag har amningshjärna eller så. Och jag välkomnar det.

FOTO: Erik Simander/TT

SENASTE NYTT!