TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sanna Lundell och Mikael Persbrandts sorg över bakslaget med sönerna

11 jun, 2021 
AvJonna Wennerberg
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt är ett av Sveriges hetaste par. Tillsammans har de barnen Igor, Lo och Fox. Bakom knuten väntar sommarlov för barnen, men nu har familjen stött på ett bakslag. Sanna berättar själv om känslorna efter beskedet.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Journalisten Sanna Lundell, 42, och Skådespelaren Mikael Persbrandt, 57, har varit ett par i många år nu. Deras relation har varit lite av en berg- och dalbana, men de har ridit ut stormen tillsammans. Idag bor de tillsammans på en gård söder om Stockholm och verkar vara lyckligare än någonsin. Paret har tre barn tillsammans Igor, Lo och Fox. Dessutom har de sällskap av en hel del djur på gården också.

Mikael Persbrandts flytt till Danmark

Men just nu är Sanna ensam hemma i Stora Lundby för Mikael har flyttat till grannlandet Danmark för spela in en miniserie. Den osannolika mördaren heter den och handlar om mordet på Olof Palme och den så kallade Skandiamannen. Med i produktionen finns även andra kända ansikten bland annat Robert Gustafsson som spelar huvudrollen Stig Engström i den nya Netflix-serien. Det är Felix Herngrens produktionsbolag FLX som producerar serien och den kommer ha premiär redan 2021.

Annons

Under Mikaels tid ifrån hemmet är hans sambo Sanna hemma ensam med deras tre barn och sköter om gården. Men det har inte varit helt enkelt. På sin blogg delar hon ofta med sig av känslor och händelser i livet. Och tiden ifrån Mikael har inte varit någon undantag. Hon har vid flertalet tillfällen skrivit på sin blogg hur tufft det har varit för henne och hur mycket hon saknar Mikael.

”Jo, men jag är lite trött. Lite trött på att morsa. Laga mat och städa och ta hand om gnäll och konflikthantera och se till att det finns toapapper och duschtvål och rena gympakläder och skapa mening och mål och aktiviteter som kan tävla mot skärmarna. Vill väl bara att M ska komma hem från Danmark.” skriver hon.

Sanna och Mikaels bakslag med sönerna

Och som att det inte vore nog så har familjen nu stött på ett bakslag. Visserligen så var det väntat, men det blir inte mindre jobbigt för det.

”I morgon har mina mellanpojkar skolavslutning. Vi får inte gå i år heller. Och det gör ont i mig.”, skriver Sanna på sin blogg.

Annons

Som förälder vill hon inte missa ett enda steg i sina barns liv, men hon försöker ändå se det postivt.

”Vill inte missa en enda skolavslutning. Vill se dem springa ut och in i sommarlovet till doft av syrener och björk. Men vi får fira efteråt.”

Nu hoppas vi att familjen får fira in sommarlovet ordentligt tillsammans ändå och att de får en fin sommar.

Annons