Samir Badrans oväntade utseendeförvandling - rakat av sig håret

Samir Badran och Julia Sundquist

Instagram, Karin Törnblom/TT
Samir Badran har gjort flera avgörande livsförändringar den senaste tiden. Han har bytt ut programledaryrket och Stockholm mot mäklarstudier i hemstaden. Men nu har han gjort ytterligare en förändring – med sitt utseende!
Samir Badran och Julia Sundquist
Slå på ljud

Samir Badran, 30, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Paradise hotel. Efter det har karriären gått spikrakt uppåt för honom och nu är han kanske mest känd för sin programledar-roll i Talang och sina låtar med Viktor Frisk, 25.

Det var i somras som Samir meddelade att han skulle sadla om och byta karriär. Artisten och tv-profilen som tidigare la sitt stora fokus på Samir & Viktor spenderar nu främst tiden i böckerna.

”Dax att gå vidare i karriären och göra något som jag älskat hela mitt liv. Fastigheter och lägenheter”, skrev Samir i ett inlägg på Instagram i juni.

Samir Badrans framtid i Talang

När det blev känt att Samir skulle börja studera till mäklare väcktes den stora frågan om han fortfarande skulle vara Pär Lernströms side-kick i Talang. Men nyligen kunde tv-tittarna pusta ut när TV4 kom med det glada beskedet att allt kommer vara som vanligt.

”Talang leds av programledare Pär Lernström och sidekick Samir Badran och har premiär i vår på TV4 och TV4 Play”, skrev kanalen nyligen i ett pressmeddelande.

Under förra säsongen i Talang gjorde Samir ett oväntat drag mitt i direktsändning som chockade många. Han gick nämligen ner på knä och friade till sin flickvän Julia Sundquist, 23, som satt i publiken.

Både Julia och Samir brast ut i gråt under den känslosamma stunden och sekundrar kändes som minutrar under tiden Samir väntade på hennes svar. Men det blev ett självklart ett ja från Julias sida och paret har sedan dess varit förlovade.

Den nya utseendeförvandlingen

Förutom detta har mycket annat skett i Samirs liv det senaste året. Han och Julia har nämligen lämnat Stockholm och flyttat tillbaka till Linköping, där de båda kommer ifrån.

Men nu kan man se att Samir har gjort ännu en förändring. I takt med att tentorna går bra på mäklarutbildningen så har han valt att skaffa sig en ny frisyr. Han har nämligen rakat av det, annars väl-styleade, håret och kvar är bara någon millimeters långt stubb. Det ser också ut som att han färgat det i lite ljusare toner.

På bilden som han nu lagt upp på Instagram skriver Samir att han att fick högsta betyg på tentan. Hans framgång uppskattas bland följarna och många tar sig tiden att gratulera honom till det goda betyget. Det verkar också som att de gillar den nya utseende-förändringen.

View this post on Instagram

Högsta betyg på tentan ska firas ikväll📚😏

A post shared by Samir Badran (@samirbadrans) on

”Stort grattis! Och snygg i rakat!”, skriver en följare.

”Älska snaggat”, kommenterar en annan.

”Grattis bror, har du rakat av dig håret? Fett!”, skriver en tredje.

”Du ser blond ut…?”, har en uppmärksam följare noterat.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Samir Badran och Julia Sundquists nya barnbesked

LÄS MER: Julia Sundquists kärleksord till fästmannen Samir Badran

FRÅN FÖRSTASIDAN