Samir Badrans fästmö Julia visar upp lägenheten efter renoveringen

Samir Badran

Samir Badran och fästmön Julia Sundquist flyttade ifjol tillbaka till Stockholm från Linköping.
Nu visar de upp den nyrenoverade lyxlägenheten i Vasastan i Stockholm – se alla bilder här!
0:37

Efter reklamen: Ny inspelningsplats för Paradise – se drömvillan här!

(0:37)

Tv-profilen och artisten Samir Badran, 31, gjorde sig känd som en av deltagarna i realityprogrammet Paradise hotel år 2013. Sedan dess har han haft en karriär som artist, influencer och programledare.

Men livet i rampljuset passade honom inte riktigt och för två år sedan gick Samir ut med att han bestämt sig för att bli mäklare. Sagt och gjort, idag jobbar den forna artisten som mäklare i Stockholm, där han också bor tillsammans med fästmön Julia Sundquist, 24.

Samir Badran friade till Julia i direktsändning

Samir och Julia har varit ett par i drygt två års tid. Det var under sommaren 2019 som Samir avslöjade sin nya kärlek. Sedan februari 2020 är de även förlovade och sättet som Samir gick ner på knä på var definitivt något utöver det vanliga.

Samir var tidigare en av programledarna för Talang på TV4. Under förra årets semifinal var Julia på plats i publiken för att stötta Samir. Men det Julia inte visste då var att detta inte skulle bli en helt vanlig Talang-kväll.

Mitt i direktsändning gick Samir nämligen ner på knä, sträckte fram en ask med en ring i – och friade till Julia. Svaret blev såklart ”ja”.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han i programmet.

Därför tror följarna att Bianca är singel – uttalandet oroar

Nyrenoverade lyxlägenheten i Stockholm – se alla bilder

I slutet på förra året bekräftade paret flytten till Stockholm i ett privat meddelande till Hänt.

”Vi har sålt lägenheten i Linköping Vi flyttar in i vår nya sekelskifteslägenhet om ca en månad och det känns superbra det är en stor trea så det finns mycket plats för vår lilla familj!”, skrev Julia då.

Samir har tidigare berättat för Hänt om lägenheten i Stockholm som de nu har köpt. Även fast den var i bra skick redan innan så ville paret ändå göra en renovering av lägenheten, för att få det precis som de vill.

Lägenheten ligger i centrala Stockholm, närmare bestämt i Vasastan, vilket är ett väldigt populärt område med närhet till city men också grönområden.

Renoveringen har tagit sin lilla tid och det har inte alltid varit helt lätt. En av byggarbetarna blev nämligen dålig efter att ha tagit coronavaccin vilket ledde till en viss försening.

Men av allt att döma är nu renoveringen av lägenheten äntligen klar! På Instagram visar Julia nu upp det fantastiska resultatet.

Julia visar upp delar av lägenheten efter renoveringen. FOTO: INSTAGRAM

Köket börjar ta form. Nu väntar Samir och Julia bara från köksluckorna som är på väg. FOTO: INSTAGRAM

Samirs och Julias lägenhet FOTO: INSTAGRAM

Äntligen är lägenheten klar! FOTO INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Julia Sundqvists familjelycka med Samir Badran: ”Tre i familjen”

LÄS OCKSÅ: Samir Badran och Julia Sundquist har köpt lägenhet i Stockholm

FOTO: Mattias Hansson/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!