ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Samir Badrans dystra besked – tvingas ställa in innan Allsången

15 aug, 2023 
Frida Eklöf
Viktor Frisk och Samir Badran
Samir Badrans och Viktor Frisks popgrupp Samir & Viktor gick skilda vägar 2019.
I säsongsfinalen av Allsång på Skansen gör de en comeback på scenen.
Men vägen dit har kantats av motgångar, nämligen att Samir behövt ställa in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjandet om Samir Badrans framtid: ”Pluggar till...”Brand logo
Avslöjandet om Samir Badrans framtid: ”Pluggar till...”

Tv-profilen Samir Badran, 33, och artisten Viktor Frisk, 28, utgjorde för några år sedan den minst sagt populära popduon Samir & Viktor. Tillsammans tävlade de i Melodifestivalen tre gånger med hitlåtarna Shuffla, Bada nakna och Groupie.

Efter sex år tillsammans valde duon år 2020 att ta en paus på obestämd tid. Därefter dröjde det ytterligare tre år innan Samir och Viktor kom med den glädjande nyheten att de återförenas som grupp.

Samir Badrans dystra besked inför Allsången på Skansen – tvingas ställa in

I förra veckan kom det dystra beskedet att Tommy Körberg, 75, tvingas ställa in sin medverkan till i säsongsfinalen av Allsång på Skansen. Något som berodde på att han fått nervsmärtor i till följd av att ha blivit diagnostiserad med bakterien streptokocker på en av knotorna i ländryggen.

I stället blir det Samir och Viktor som ska ta Tommys plats i säsongsavslutningen. Vilket kommer att bli popduons första comeback på scen sedan de gick skilda vägar 2019.

Annons

Men Allsångsuppdraget kom inte helt utan uppoffringar för Samir. Han behövde nämligen ställa in delar av sin semester i Barcelona för att kunna vara med på repet inför uppträdandet på Allsången.

”Det hamnade mitt i min semester när jag är i Barcelona med min tjej så jag får åka en dag innan henne för att hinna repa samma dag som Allsången är, men det ska bli riktigt nice”, skriver Samir i ett meddelande till Hänt.

Därför gick Samir Badran och Viktor Frisk isär: ”Jävligt störande”

– Det jag uppfattar det som hände där och då var att han var väldigt bra på att vara jävligt störande och jobbig i de stunderna då jag mådde som sämst och då exploderade mitt huvud, säger han och fortsätter:

– Vi gick varandra på nerverna. Vi la ner Samir och Viktor två månader innan pandemin bröt ut och sedan har vi inte gjort någonting på tre år.

Men som tur är känns det bättre den här gången, för både Samir och Viktor.

– Men nu känner jag att det är på ett helt annat sätt och jag hänger mer än gärna med Samir även på fritiden.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons