ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför gick Samir Badran och Viktor Frisk isär – okända bråket

23 jun, 2023 
Samir Badran och Viktor Frisk
Samir Badran och Viktor Frisk var den populära popduon Samir och Viktor – innan de valde att ta en paus.
Men vad var det som hände egentligen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så gör du den finaste midsommarkransen – Karl Fredrik tipsarBrand logo
Så gör du den finaste midsommarkransen – Karl Fredrik tipsar

Tv-profilen Samir Badran, 33, och artisten Viktor Frisk, 28, utgjorde för några år sedan den populära popduon Samir och Viktor. Tillsammans släppte de flera hitlåtar som Shuffla och Bada nakna.

Efter sex år tillsammans valde duon år 2020 att ta en paus på obestämd tid. Därefter dröjde det tre år innan vi för några veckor sedan möttes av det glädjande beskedet att duon gör en comeback!

Men frågan många ställer sig är – varför gick Samir och Viktor isär?

Viktor Frisk avslöjar okända bråket med Samir Badran

När Hänt pratar med Viktor kan han förklara hur relationen med Samir var för några år sedan.

– När man haft ett sånt tätt samarbete med varandra som vi hade i fem, sex år, så blir det slitningar i relationen. Till slut så träffar man bara varandra för att det är jobb, och det var det som blev tråkigt i slutet.

Men vad var det som utlöste det stora bråket?

– Jag har faktiskt tänkt ganska mycket på vad det var som utlöste de gångerna då vi bråkade väldigt mycket, och det var egentligen ingenting, säger Viktor och fortsätter:

Annons

– Jag tror det handlade om att när jag inte mådde bra så mådde Samir väldigt bra, eller när han mådde dåligt så mådde jag bra. Vi har aldrig varit på samma frekvens.

Därför gick Samir Badran och Viktor Frisk isär: ”Jävligt störande”

Viktor förklarar att anledningen till att duon tillslut fick ta en paus helt enkelt berodde på att stämningen blev för påfrestande.

– Det jag uppfattar det som hände där och då var att han var väldigt bra på att vara jävligt störande och jobbig i de stunderna då jag mådde som sämst och då exploderade mitt huvud, säger han och fortsätter:

– Vi gick varandra på nerverna. Vi la ner Samir och Viktor två månader innan pandemin bröt ut och sedan har vi inte gjort någonting på tre år.

Men i skrivande stund har Samir och Viktor gjort en comeback, och den här gången känns det bättre.

– Men nu känner jag att det är på ett helt annat sätt och jag hänger mer än gärna med Samir även på fritiden.

FOTO: Stina Stjernkvist/TT / Karin Törnblom/TT

Annons