LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Viktor Frisks första ord om beslutet att lägga ner Samir & Viktor

16 okt, 2020 
AvLovisa Ström
Viktor Frisk
Under fredagsmorgonen blev det klart att succéduon Samir & Viktor läggs ner.
Nu berättar Viktor Frisk om sina känslor kring beslutet.
”Släpp mig aldrig”, skriver han till Samir.
Annons
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrottBrand logo
Därför splittras Samir & Viktor – första orden om duons uppbrott

Det var i ett pressmeddelande som Warner Music gick ut och berättade att Viktor Frisk och Samir Badran ska lägga ner duon Samir & Viktor. Anledningen är helt enkelt att båda nu vill satsa på annat - Samir på mäklaryrket och Viktor på sin nya sociala medier-byrå.

Till en början var det endast Samir som uttalade sig om nyheten – men nu väljer även Viktor Frisk att säga sitt.

Viktor Frisks första ord efter splittringen

Det är intill en video på den kända duon som Viktor skriver om sina känslor kring beslutet, och samtidigt hyllar sin vän Samir Badran.

”Mitt finaste kapitel i livet är vad jag Samir har gjort tillsammans. Från dag 1 när jag bara var 18 år gammal, tills idag. 500 spelningar, 280 miljoner streams och så mycket kärlek, bråk, tårar och vänskap”, skriver han innan han fortsätter med att rikta texten till Samir.

”Det var för dig jag för första gången gick ut med att jag gillade både tjejer och killar, det var för dig jag kunde vara exakt den jag är. Du är. När jag kollar tillbaka så ser jag bara det fina och vilka vi har utvecklats till idag! Med Sverige blev vi ett och vi har skapat och gjort saker ingen annan ens kan komma i närheten av. Media vinklar allt på olika sätt men både när solen skiner, regnet faller och varje morgon jag gått upp 05:00 för att åka på spelning så har jag älskat dig. Att du ska bli mäklare och verkligen satsa gör mig glad! Jag unnar dig framgång, lycka och allt du tar dig åt. Bror! Det här kanske var vår sista låt, men släpp mig aldrig för jag kommer alltid stå dig sida vid sida och vi kommer alltid vara Samir&Viktor."

Han fortsätter.

Annons

”Vad händer nu då? Du blir Sveriges bästa mäklare, jag satsar på min största dröm att kunna utveckla företag och profiler inom sociala medier och strategier. I vår går jag in ett nytt start up som ska utmana hela branschen, det blir kul! Kan man säga att vi växt upp nu? Förmodligen aldrig.”

Viktor Frisk avslutar med att tacka alla inblandade och fansens för deras fina stöd genom åren.

”Tack Sverige, tack Samir, tack mina föräldrar och tack för allt fint vi fått göra tillsammans! Ett avslut är ett avslut, men aldrig försent för en comeback i framtiden. Nu satsar vi på våra drömmar och allt som hänt har vi tack vare er, våra fans, våra följare och team. Vi har alla er att tacka för allt! Gör ont i hjärtat att sommaren inte kommer bjuda på alla spelningar, skratt och problem haha! Men dom här 6 åren är det bästa jag gjort i mitt liv! Samir Badran, du är bäst!”

FOTO: TT

Annons