LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tommy Körbergs ord efter tuffa tiden – nu delar han med sig: "Vilken åktur"

14 aug, 2023 
Simon Lundh
Tommy Körberg
Tommy Körberg har under året drabbats av tunga bakslag.
Nu är han återigen tillbaka.
Något han delar med sig av på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anton Körbergs sjukdomsbesked: ”Kan ta upp till ett år”Brand logo
Anton Körbergs sjukdomsbesked: ”Kan ta upp till ett år”

Tommy Körberg, 75, har haft några riktigt tuffa månader bakom sig. Under våren kom det tråkiga beskedet att han tvingades att ställa in sin planerade sommarturné.

Tommy Körbergs bakslag med sommarturnén

Något artisten berättade om i ett pressmeddelande som han delade med sig av. Ett tråkigt besked både för Tommy, men också för hans stora supporterskara.

”Det smärtar mig oerhört över att behöva ställa in min sommarturné ’Grand Finale’ och göra min publik besviken. Tyvärr kommer det inte att vara möjligt för mig att slutföra turnén då jag har fått tillbaka en elakartad bakterie som den här gången satt sig på ryggen och skapar akut ryggsmärta. Jag är nu inlagd på sjukhus för utredning och behandling”, skrev han då.

Efter det följde ytterligare ett tråkigt besked då han tvingades att avboka sin medverkan i Allsång på Skansen. Denna gången på grund av att han fått nervsmärtor till följd efter att ha blivit diagnostiserad med bakterien streptokocker på en av kotorna i längdryggen. Något som gjorde det omöjligt för honom att medverka på Skansen.

Annons

Tommy Körbergs lycka – tillbaka till scen

Istället har Tommy vilat upp sig och för att kunna medverka vid musikalen Änglagård som han kommer vara en del av. Något han delade med sig av på sitt Instagram konto.

"Repetitioner av Änglagård i full gång…", skriver han på plattformen.

På sin Instagram delar Tommy med sig av ett par tänkvärda ord om som absolut kan länkas till den tuffa tid han gått igenom under våren.

"Livets resa är inte att komma fram till graven säkert i en välbevarad kropp, utan snarare att sladda in i sidled, totalt utsliten, ropa "helsike"... vilken åktur!", en text han delade med sig på sin Instagram story.

Förhoppningsvis håller sig Tommy frisk framöver så att vi får ta del av honom och den övriga ensemblen när Änglagård sätta upp i höst.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons