Familjen annorlunda-Sami: Därför splittrades syskonen efter skilsmässan

Sami Nikula

9–barnspappan Sami Nikula är känd från Familjen annorlunda.
Efter skilsmässan bor alla utom ett av barnen med sin pappa.
I en intervju med Hänt förklarar tv-profilen varför han och ex-frun bestämde sig för att dela på syskonen.
0:28

Efter reklamen: Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

(0:28)

Sami Nikula, 49, fångade svenska folkets hjärtan efter sin medverkan i Familjen annorlunda. Han är pappa till nio barn och tillsammans med ex-hustrun Matilda Nikula, 38, har han sju barn.

Idag bor nästan alla barnen med pappa Sami i Hallstahammar, förutom den yngsta sonen Frasse, som bor med mamma Matilda på Gotland.

Sami Nikula om utmattningen – tvingades till sjukskrivning

Efter separationen från Matilda har inte Sami varit på topp. Faktum är att han har mått riktigt dåligt och med tanke på att Matilda hastigt flyttade till Gotland så blev det en stor omställning för honom att plötsligt vara ensam med alla barnen.

Bonde-Backis stora bebislycka – nya bilden avslöjar

– Det var en ganska turbulent tid. Herregud, jag gick tamejfan på knäna ganska länge. Själva måendet hade ju ingenting och göra med skilsmässan i sig, plötsligt så blev jag ju stående där med barnen på heltid, förklarar Sami för Hänt.

Sami Nikula har berättat att han har drabbats av utmattning, främst på grund av att tiden inte räcker till.

Därför splittrades syskonen från yngsta barnet Frasse

Sami har tidigare berättat att det är tufft att vara ifrån sin son Frasse, med tanke på att de bor så långt ifrån varandra ses de inte allt för ofta. Nu berättar han för Hänt varför det bara är yngsta sonen Frasse som bor med sin mamma.

Patrik Ekwalls fina ord om framtiden med dottern Tindra efter Hannahs bortgång

Se klippet här!

– Matilda ville ha med sig barnen när hon flyttade. Frasse har ingen skolplikt än och hon frågade om det var okej om han flyttade med, säger Sami till Hänt.

Men syskonen verkar ändå få träffas ganska ofta.

– Barnens mamma har börjat komma hit med jämna mellanrum, jag tycker vi har löst det rätt bra så hon kommer hit istället för att vi åker till henne.

Med åtta stycken barn förklarar Sami att logistiken och resekostnaderna blir något annat. Men om och när Frasse flyttar hem till syskonen vet inte Sami.

– Hur man vrider och vänder på det så blir Frasse större och saknades efter syskonen blir också större med tiden så vi får väl se hur det blir framöver.

FOTO Instagram / TV4

SENASTE NYTT!