LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Christine Meltzers dotter har vuxit upp – så ser Ida-Lova ut idag

25 mar, 2022 
Christine Meltzer med maken Niclas Lind och barnen Ida Lova och Ville.
Skådespelaren Christine Meltzer är en av våra mest folkkära tv-profiler.
Tillsammans med maken Niclas Lind har hon två barn.
Så lever dottern Ida-Lova idag!
Annons
Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffadesBrand logo
Christine Meltzer om hur hon och maken Niclas Lind träffades

Skådespelaren, programledaren och komikern Christine Meltzer är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. Så sent som i förra veckan hade säsong två av humorserien Udda veckor, där Christine spelar en av huvudrollerna, premiär.

Men nog om karriären, hur ser privatlivet ut utanför rampljuset? Christine har varit lyckligt gift med maken och stöttepelaren Niclas Lind sedan 2008. Paret har två barn tillsammans; dottern Ida-Lova Lind, 17, och sonen Ville Lind, 15.

Annons

– Jag och Niclas flyttade ihop efter två veckor, väntade barn efter tre månader – och sedan start har jag haft en romantisk bild som jag har kvar och vägrar att släppa, har Christine sagt om relationen till maken i en intervju med damtidningen Amelia.

Christine Meltzers dotter på Svenska hjältar-galan 2017

Christine och Niclas äldsta barn, dottern Ida-Lova, har tagit ett litet steg i mammas fotspår in i rampljuset.

Redan som trettonåring stod hon på scenen och sjöng för stor publik. Ja, hela svenska folket faktiskt då hon uppträdde med sång på den tv-sända Svenska hjältar-galan. Det var inte ett öga torrt!

Några månader senare sjöng Ida-Lova vackert vid minneskonserten för elvaåriga Ebba Åkerlund som dödades vid terrordådet på Drottninggatan 2017.

Christine Meltzers dotter Ida-Lova sjöng bandet Kents låt Utan dina andetag under Svenska hjältar-galan år 2017.
Christine Meltzers dotter Ida-Lova sjöng bandet Kents låt Utan dina andetag under Svenska hjältar-galan år 2017.
Annons

Christine Meltzers dotter har vuxit upp – allt om 17-åringens karriär

Sedan dess har den unga Ida-Lova haft stora framgångar med hennes covers på bland annat Lalehs En stund på jorden och Kents Utan dina andetag. Men hur lever hon idag?

Jo, Ida-Lova har faktiskt en alldeles strålande musikkarriär framför sig. År 2020 kom den första singeln från stjärnskottet. Singeln Samma gata fick tummen upp av kritiker som beskrev låten som en ”medryckande poplåt om att försöka hitta sig själv i en värld där mycket är samma”.

Annons

I början av året kom den efterlängtade andra singeln från artisten; låten På låtsas, som även den har en svängig aura av pop.

Idag är Ida-Lova bara 17 år, men hon har redan flera miljoner spelningar på musikstreamingtjänsten Spotify. Hon har också börjat växa till en egen person, precis som hon sjunger om i debutsingeln. Hon är inte längre den där sköra trettonåringen som tog Sverige med storm för fyra år sedan.

Det ska bli spännande att följa hennes musikkarriär framåt. Mamma Christine måste vara mäkta stolt!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Tommy Holl/TT

Annons