Hanna Hedlunds besvikelse – efter Jessica och Pernillas beteende

Hanna Hedlund, Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren

Hanna Hedlund, Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren är nära vänner.
Nu uttrycker Hanna sin besvikelse över hur vännerna har betett sig mot henne.
– Det är så himla tråkigt, säger hon i podcasten Å andra sidan.
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Pernilla Wahlgren, 54, har ett stort tjejgäng som hon ofta spenderar tid med. Inte nog med att dessa kvinnor är hennes vänner så har hon nämligen äran att arbeta med flera av dem. Jessica Wahlgren, 47, arbetar som makeup-artist och är ofta den som sminkar Pernilla när hon ska göra saker i offentligheten. Därav är Jessica dessutom en del av Pernillas team gällande hennes show Pernilla Wahlgren har Hybris.

Förutom att ha Jessica bakom kulisserna så har Pernilla dessutom bästa vännen Hanna Hedlund, 47, med sig ute på scenen då Hanna spelar en av rollerna i showen. Detta innebär att trion nu är ute på turné tillsammans, eftersom de alla har roller inom samma uppsättning.

Därför vägrar Farmen-Helené prata om exet Robin

Hanna Hedlunds besvikelse över vännernas beteende

Förutom att vara på turné ihop har även Jessica och Hanna en podcast tillsammans. I ett nytt avsnitt av Å andra sidan berättar Hanna att hon har fullspäckat schema även när de landar hemma igen. Dessvärre är det endast möten som handlar om hemliga projekt som Hanna inte kan berätta om i podcasten.

– Jag kan tyvärr inte prata om det för det är hemligt för alla andra så helt värdelöst att sitta och prata om hemlisar. Men så är ju vårat liv och det är så konstigt ibland, säger Hanna.

Detta leder henne sedan in på en insikt hon fått under turnén med bästa vännerna Jessica och Pernilla.

– Det är som nu. Jag umgås typ mest med av allt med Jessica och Pernilla eftersom vi är ute på den här turnén och de har ju då spelat in Masked singer. Och ni sitter och pratar och pratar men ni får inte säga någonting om någonting. Det är så himla tråkigt, säger Hanna och imiterar hur hon upplever att Jessica och Pernilla pratar om saker hon inte får vara en del av.

Hör Nyamko Sabunis starka ord om Zlatan Ibrahimović

Se klippet här!

Jessicas insikt efter Hannas markering

Även Jessica kan erkänna att hon märkt att Hanna inte uppskattar samtalsämnet om Masked singer.

– Pernilla sa det idag, hon är väldigt uppslukad i det här just nu. Hon sa idag "vad tänker du när du hör den här låten? Tänker inte du också på riddaren". Jag bara "nej" och då ser jag din min, säger Jessica till Hanna.

FOTO: Tommy Holl/TT/TV4

SENASTE NYTT!