LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Så mycket kostade Anna Pankova och Kristian Täljeblads bröllop

17 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Anna Pankova & Kristian Täljeblad
Reality-paret Anna Pankova och Kristian Täljeblad gifte sig i slutet av september.
I en Youtube-video avslöjar de nu hur mycket bröllopet kostade.
Annons
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna PankovaBrand logo
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Det var i slutet av september som reality-stjärnorna Anna Pankova och Kristian Täljeblad tog det stora steget att bli man och hustru framför vänner och familj. De hade då varit ett par i tre år efter att ha träffats i det Mexikanska paradiset under inspelningen av Paradise hotel.

Bröllopet ägde rum på Noors slott och på sociala medier kunde man se många välkända namn uppdatera med bilder och videos därifrån. Några som var med för att fira den stora dagen var Robin ”Mos” Andersson, Wiktoria Johansson och Nicole Falciani och i början av dagen kunde man bland annat se Kristian göra en enté i en helikopter.

I en video på deras Youtube-kanal svarar paret nu på frågor gällande deras bröllop, och i slutet av videon avslöjar de det som många har undrat - vad bröllopet kostade.

Så mycket kostade bröllopet

Det är när de får en fråga från en följare som Kristian svarar:

Annons

– Jag skulle nog säga någonstans mellan 250 000-300 000. Men jag vet inte exakt.

Han fortsätter:

– Men då får ni tänka att vi hade 50 gäster så det var ju ganska dyrt för 50 gäster. Vi hade aldrig haft råd med 100 gäster. Det ska man komma ihåg att det är inte helt ovanligt att folk har 100 personer och det är ju verkligen att dra iväg kostnaderna.

Anna nickar instämmande och fortsätter sedan med att berätta hur de lyckades dra ner på kostnaderna rätt så rejält.

– Alla gäster var ju där fredag till söndag och vi bad de om att stå för deras egna kostnad för att bo kvar på hotellet. Det var lite mysigt också att samlas lite bakis och istället säga hejdå där istället för på kvällen, och det blev ju ingen kostnad för oss att de sov där, säger hon varpå Kristian inflikar:

– Och vi såg det som deras present till oss att de sov kvar där.

Följarnas reaktioner efter avslöjandet

Under videon där de avslöjar priset på bröllopet kan man se många följare som uttrycker sin uppskattning över deras transparens. Många delar även med sig av sina egna erfarenheter när det kommer till bröllop och budget. I en kommentar skriver en följare:

Annons

”Älskar att ni är så öppna om kostnaden! Jag gifte mig för två år sedan, och jag känner samma som er, vill bara rekommendera alla att gifta sig, det är så fantastiskt. Vi gifte oss superfint men på lite tightare budget så fick fila i många hörn. Vi bjöd 100 personer då vi kände att det viktigaste var att alla vi älskade skulle kunna komma. Men då fick vi prioritera bort mycket annat så klart.”

”Serien är såååå mysig! Och håller med er om det här med att gästerna sover kvar och att det blir gåvan. Så hade jag/vi det också när vi gifte oss och det var så trevligt och skönt att slippa säga hej då på kvällen”, skriver en annan.

Annons